Maler Roskilde

Kasa Gruppen ApS logo

Kasa Gruppen ApS

Støberivej 14
3660 Stenløse

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099 logo

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099

Støt din lokale håndværker
3000 Helsingør

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Intro til Roskilde

Roskilde ligger på Østsjælland og er en af Danmarks ældste byer. Byen har en fantastisk beliggenhed ud til Roskilde Fjord. Roskilde emmer fortsat af byens lange og betydningsfulde historie, som blandt andet kommer til udtryk i Roskilde Domkirke og middelalder bymidten. Roskilde er den tiende største by i Danmark, og ligger placeret centralt på Sjælland. Det er derfor et godt udgangspunkt for malerne til byerne omkring Roskilde.

Statistik fra byen

Roskilde har et befolkningstal på 50.046 (1. jan. 2016), det er derfor en stor by, der har oplevet vækst de senere år. Danskerne bruger penge på vedligeholdelse af deres hjem ca. 6500 kr. om året (2014). Det er derfor vigtigt for flere danskere, at hjemmet ikke forfalder, men bliver vedligeholdt og fremtræder pænt og ordentligt. Derfor kan det betale sig at anvende en professionel maler. Så man sikre sig, at ens hjem er så flot som muligt.

Maler

Trænger dit hjem til en kærlig hånd? Er børneværelset, stuen eller facaden begyndt at se trist og kedelig ud? Så kan en professionel maler hjælpe dig med at få dine vægge til at skinne igen. Malerne udfører et ordentligt malerarbejde, hvor kvaliteten er helt i top og med stor sans for detaljer. De professionelle malere har den nødvendige erfaring og viden indenfor faget, og er derfor fagligt kompetente. Derudover tilbydes rådgivning og klar kommunikation, så opgaven håndteres, som du ønsker. Så derfor kan du trygt overlade din næste maleropgave i deres faglige og kompetente hænder.

Logistik

Roskilde er et knudepunkt på Sjælland, med en infrastruktur der gør det nemt for muren at køre rundt til de nærtliggende byer omkring Roskilde. Muren kører derfor gerne ude til både Ringsted, Taastrup, Køge, Slagelse, eller nogle af de andre byer i nærheden. Maler hos Den Gode HåndværkerNår du vælger at en maler, er det essentielt at finde en, der opfylder dine krav til opgaven. Yderligere at de leverer en fejlfri kvalitet til en overskuelig pris. Den Gode Håndværker sørger for, at du kun får de malere der lever op til kriterierne, og kan varetage opgaven på den bedst mulige måde.