Maler Slagelse

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Intro til Slagelse

Slagelse er en større provinsby i det vestlige Sjælland. Byen er en af de ældste i Danmark og har derfor naturligt nok en række gamle kirker og huse. Den store vikingeborg Trelleborg ligger lige uden for byen. I dag er Slagelse særligt kendt for sine gågader og indkøbscentre, hvor folk fra det store opland kommer for at handle.

Statistik om byen

Slagelse har omkring 33.000 indbyggere, hvilket gør den til Sjællands ottende største by. I hele Slagelse Kommune bor der lidt over 78.000 mennesker. Kommunen har et areal på 567,34 kvadratkilometer.

Lidt om malerfaget

Du kan både få brug for en maler, når du skal male ude og inde. Det kan være rart at få en professionel maler til at male, da du på den måde opnår det absolut bedste resultat. Maleren vil typisk kunne klare opgaven langt hurtigere, end du selv kan. Det er derfor en god mulighed for dig. Hvis du bor i et træhus, er det vigtigt, at du hus bliver malet regelmæssigt. Det ser ikke bare pænest ud, det er også med til at holde træværket sundt. Det kan tage lang tid, hvis du selv skal male dit hus. Hvis du har første sal, kan det også være svært for dig at nå. Det kan derfor være en god ide, at du får en maler, der har det rigtige udstyr, til det.

Logistik i forhold til Slagelse

Slagelse ligger centralt i forhold til en lang række byer på det vestlige Sjælland. Det er derfor en god mulighed for dig for at få en maler fra byen til at komme ud til dit hus. Fra Slagelse til Flakkebjerg tager det for eksempel kun 15 minutter i bil. Det samme er tilfældet med strækningen fra Slagelse til Hallelev nord for byen. Slagelse ligger direkte ud til Vestmotorvejen som sikrer hurtig transport til både Odense og København.

Malere på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker lægger vi vægt på at finde frem til de bedste malere. Det gør det muligt for dig nemt og hurtigt at finde en maler, når du har brug for det. Det kan være svært for dig at gennemskue, om en maler er god eller ej, når du kigger på nettet. Der har vi lavet alt arbejdet for dig. Arbejdet har f.eks. bestået i af udvælge håndværkerne efter seks kriterier. Vi forventer nemlig, at håndværkerne er anbefalede af andre og med i en garantiordning. Derudover bør de levere et godt stykke arbejde vel at mærke til tiden og til den rettet pris. Sidst men ikke mindst bør de selvfølgelig rydde op efter sig selv efter end arbejde. Med de seks kriterier i hånden har vi nøje udvalgt de rette håndværkere, så du kan få kontakt med de rette firmaer til opgaven.