Maler Sorø

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Information om Sorø

På det vestlige Midtsjælland ligger en af Sjællands hyggeligste og mest frodige byer. Byen indeholder både søer, moser og skov og heraf kommer faktisk navnet Sor ø. Byen hed oprindeligt Sor og er dog også benævnt dette i de ældste kilder. Sorø er nu en hyggelig by med masser af liv inden for både kultur, erhverv, butik, natur og foreningsliv.

Statistik fra Sorø

Sorø har et befolkningstal på lige knap 8.000 indbyggere, men hele kommunens indbyggertal lyder på knap 30.000. Byen er grundlagt i år 1100 og udgør et areal på 311 km2. De mange foreninger pryder Sorøs historie, men den største forening er Sorø Antenneforening med hele 4800 medlemmer. Med de mange aktiver er Sorø en attraktiv by, både erhvervs- og primatmæssigt.

Hvad laver en maler?

Det er ikke altid lige til at male på huse, lejligheder eller ydre murer. Her træder maleren ind og bliver din bedste ven. En bygningsmaler er uddannet i en bred vifte af opgaver og har erfaring inden for både murværk, træværk og metal. De avancerede maleteknikker som for eksempel marmorering, fresco teknikker osv. skal man have en maler til at stå for. En maler kan få din bolig til at se splinterny ud på ingen tid, uanset om det gælder indendørs eller udendørs maling. Det kan være nødvendigt at finde en maler, hvis man skal sælge bolig eller renovere sin bolig.

Om logistikken

Sorø ligger tæt på broen, men er også kun en times tid væk fra hovedstaden. Her er der mulighed for at tage en lille køretur på motorvej E20 og inden man ved af det ender man i Sorø. Sorø er regionhovedby i Region Sjælland og betegnes faktisk som en af de mere betydningsfulde byer på Sjælland. Både med offentlig transport og egen bil er det en smal sag at komme til Sorø. Det gælder uanset om man befinder sig i hovedstadsområdet eller måske på den anden side af broen. Byen ligger på Midtsjælland, men hælder dog til den vestlige del af øen.

Om maleren på Den Gode Håndværker

Den Gode Håndværker gør det nemt for dig, at finde en maler. Her kan du søge på områder og hermed finde din foretrukne maler, uanset om du foretrækker den gode beliggenhed, erfaring eller tilgængelighed. Ved en enkelt indtastning tilbyder Den Gode Håndværker dig, at finde en maler i Sorø-området helt problemfrit.