Maler Taastrup

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Den Gode Håndværker Postnr 1000-2999 logo

Den Gode Håndværker Postnr 1000-2999

Støt din lokale håndværker
2000 Frederiksberg

Intro til Taastrup

Taastrup er en forstad til København. Denne by er opstået som resultat af stor jernbanevirksomhed, og har nu vokset sig stor og livlig. Taastrup er en del af Høje-Taastrup kommune, som kan bryste sig af at være et stort område med mange industrielle og kommunale arbejdspladser. Taastrup er sammensat af forskellige tidligere landsbyområder, som nu er sammenlagt under ét større byområde.

Statistik fra byen

Der bor cirka 34.000 indbyggere i Taastrup, hvilket er et stort tal for en forstad. Dette betyder også, at den velfungerende infrastruktur er yderst vigtig. Som en del af Høje-Taastrup er Taastrup en del af en større kommune med et befolkningstal på 50.000 mennesker.

Kort om faget

Malerfaget er et fag med masser af diversitet og specialiseringsområder. Der er nemlig brug for malere til både huse, industri, maskiner og meget mere. Hver maler har sin egen specialitet, men fælles for dem alle er, at de er gode til maling og teknikken bag. En maler vil både kunne rådgive omkring ting som farvevalg, typer af maling og beskyttelse og ikke mindst udføre selve malerjobbet.

Logistik

Som maler i Taastrup nyder man godt af byens rivende udvikling samt de gode muligheder for både offentlig og privat transport. Ud over metro- og togforbindelserne, som gør det let at komme ud og ind af byen, er der til- og frakørsel til Taastrup via Den Gamle Køgevej. Beliggende imellem Roskilde og København befinder Taastrup sig desuden yderst centralt. Tæt på Taastrup finder man også Ishøj og Albertslund.

Malere på Den Gode Håndværker

Der findes rigtig mange malerfirmaer derude, men fælles for alle de malere som kan findes via Den Gode Håndværker er, at de er til at stole på. For os er det allervigtigste at vores brugere får den bedst mulige oplevelse, og dette mener vi at de bedst får, hvis de ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt det håndværk de bestiller er af højeste kvalitet. Vi undersøger og tjekker derfor alle vores håndværkere, malere inklusiv, grundigt efter i sømmene.