Maler Vordingborg

Malermester Klaus Ege Hansen logo

Malermester Klaus Ege Hansen

Kvædevej 9
4735 Mern

Intro til Vordingborg

Vordingborg er en dansk by, der er placeret på den sydligste del af Sjælland. Byen er smukt placeret ud til en bugt, og der er udsigt til Falster. Vordingborg er hovedbyen i Kommunen af samme navn nemlig Vordingborg Kommune. Vordingborg har mange smukke muligheder for at nyde naturen, heriblandt Møns Klint, der er placeret på Møn og den historiske botaniske have, der er placeret i selve Vordingborg. Dog er det ikke naturen, der er det mest kendte ved Vordingborg. Hvert år tiltrækker de gamle ruiner fra Vordingborgslot mange turister. Vordingborgslot er den største borg, der nogensinde har været i Danmark arealmæssigt. På trods af, at byens navn er givet ud fra denne borg, er det alligevel ikke denne, der er Vordingborgs symbol. Det er derimod Gåsetårnet, hvilket også har skabt byens motto, som er byen med Gåsetårnet.

Statistik

Vordingborg er den største by i Vordingborg Kommune, der er en del af region Sjælland. Vordingborg udgør 11.908 indbyggere ud af de 45.806, der bor i Vordingborg Kommune. Dog er de 11.908 uden de omkringliggende satellitbyer, som er Nyråd, Ørslev og Stensved. Disse byer er forhenværende landsbyer, der nu fungerer som satellitbyer. Hvis man tæller disse med har Vordingborg et indbyggertal på 17.846. Byen var grundlagt omkring 1100-tallet. Vordingborg ligger næsten 100 km fra København, hvilket er 100 km syd for København.

Om malerfaget

En malers største arbejde er at rådgive sine kunder om gode produkter. Når man skal have malet sin bolig, vil de fleste ordne det meste selv. Alligevel kan man få behov for at få råd og vejledning, ikke mindst, hvis der skal males udendørs, hvor man let kan få nogle problemer. Derudover kan man også få hjælp til selve malingen af boligen.

Logistik

Hvis man skal køre til Vordingborg fra København eller omvendt, vil det tage lidt over en time. Man kan køre ved E47 motorvejen næsten hele vejen. Det er let at komme få fat i en maler fra Vordingborg, i det E47 motorvejen ligger så kort derfra.

Malere på Den gode håndværker

Hvis man skal finde en maler, der har ordentlig erfaring, og som kan give gode råd til maling af boligen, er der rig mulighed for at finde kvalificerede malere hos Den Gode Håndværker.