Møbelpolstrer Køge

Horsted Møbelpolstrer logo

Horsted Møbelpolstrer

Vestervang 18
4800 Nykøbing F

Intro til Køge

Køge er en af de større byer på Sjælland, som er beliggende ved en stor bugt på østkysten. Den har derfor gode færgeforbindelser til eksempelvis Bornholm, hvilket har gjort byen ideel som et centralt handelssted. Købstaden er kendt for sin fine arkitektur og gamle bindingsværker, hvilket bidrager til en hyggelig stemning i byen.

Statistik om Køge

Foruden Køges 36.831 indbyggere, favner byen også om et flere omkringliggende landområder, hvilket gør den til det 18. største byområde i hele landet. Køge stammer helt tilbage fra 1100-tallet, og er derfor en af de ældste og største købstæder i Danmark.

Kort om møbelpolstrer

I Køge finder du en masse små og store forretninger, som har deres hovedsæde i byen. De små forretninger kan for eksempel være den lokale møbelpolstrer, der sørger for at holde byens møbler i god stand. Det kan være gamle sofaer og lænestole, der trænger til nyt betræk. Betræk af stof og læder kan nemlig blive meget slidt i løbet af årene, hvorimod selve stellet kan holde mange år endnu. Det er derfor ærgerligt at smide en pæn lænestol ud, hvis den blot trænger til at blive renoveret. En dygtig møbelpolstrer i Køge finder den bedste løsning til din stol, så den bliver god som ny. På den måde får du pustet lidt nyt liv i dine møbler, uden at de mister deres autencitet.

Logistik

Udover Køges gode færgeforbindelser, er det også nemt at komme til og fra de andre store byer på Sjælland. Byen har blandt gode jernbaneforbindelser til København, og man skal heller ikke køre langt for at komme på motorvejen. Det er nemlig nødvendigt for, at byen fortsat kan fungere som handelsby.

Møbelpolstrer fra Den Gode Håndværker

Det kan være rigtig svært at skulle ombetrække en stol selv, da det kræver et vist kendskab til møblet. Hos Den Gode Håndværker finder du den bedste møbelpolstrer i Køge, som har mange års erfaring med at give gamle møbler nyt betræk. Her kan du være sikker på, at din stol får den bedste behandling, og at du får et resultat af god og holdbar kvalitet.Det skyldes blandt andet, at vi vælger vores håndværkere ud fra seks nedskrevne kriterier. Vi forventer for eksempel, at arbejdet udføres godt, til prisen og til den aftalte dato. Derudover er det også en god ide at være en del af en garantiordning, at man er anbefalet af andre og at man rydder op efter sig selv. Med de seks kriterier kan vi finde de rette virksomheder som f.eks. møbelpolstrere i Køge. Og på den måde kan det så være en fordel for dig, at du starter på vores portal, når du har en opgave, der skal løses.