Møbelpolstrer Nykøbing Falster

Horsted Møbelpolstrer logo

Horsted Møbelpolstrer

Vestervang 18
4800 Nykøbing F

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er en by, som de fleste nok har hørt om på et eller andet tidspunkt, og der er måske også mange, der en gang har været der. Det var i en lang periode en rigtig vigtig by, men i det 20. århundrede gik det ikke så godt for byen, og der var nedgangstider. Dette blev der dog rettet op på i starten af det 21. århundrede, hvor byen har skiftet taktik og er begyndt at satse på turisme, især i forbindelse med feriestedet Marielyst, som bliver hyppigt besøgt, og så er byen også begyndt at blive centrum for en række uddannelsesinstitutioner, og det vil dermed også sige, at der er flere og flere unge, som kommer til byen.

Statistik fra Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er en rimelig stor by, som har 22.159 indbyggere, hvis man tæller alle byerne, som ligger lige omkring, med i regnskabet. Byen ligger på Sydsjælland, og den er hovedby i Guldborgsund Kommune. Kommunen har 60.979 indbyggere. Guldborgsund Kommune strækker sig over 903 kvadratkilometer.

Kort om faget

Møbler er noget af det, som vi mennesker rager til os i tidens løb, og det er typisk ikke noget, som vi bare lige skiller os af med igen. Man køber dem typisk med det in mente, at man skal unne benytte sig af dem i rigtig mange år. Det skyldes også, at det ikke er helt billigt t købe møbler. Derfor vil man selvfølgelig gerne kunne bruge dem i mange år. Og det er præcis det, som en møbelpolstrer kan hjælpe en med. Han kan et håndværk, som forlænger møblers levetid markant.

Logistikken

Nykøbing Falster ligger centralt placeret i forhold til Lolland og Falster. Dette giver korte køre afstande til og fra Sydhavns Øerne og Nykøbing Falster er tæt placeret i forhold til motorvejen.

Møbelpolstrere på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker kan man komme i kontakt med nogle rigtig gode håndværkere, som virkelig kan deres kram. Det gælder også en møbelpolstrer, og man kan være helt tryg ved at ansætte sådan en til den opgave, som man står med.