Murer Haslev

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Intro til Haslev

Haslev er en lille stationsby på Sydsjælland, og byen er beliggende i Faxe Kommune. Den ligger dermed også i Region Sjælland. Haslev er en rimelig stor by i forhold til, at den aldrig har haft status som købsstad, og byen har dermed også rigtig meget liv. Der sker mange ting hele tiden, og der er et godt foreningsliv, hvis man har lyst til at deltage i den slags. Det er kort sagt en hyggelig lille by med et godt sammenhold.

Statistik fra Haslev

Det mest oplagte er nok at nævne, hvor mange indbyggere byen har, og der er svaret, at den har 22.653 indbyggere. Det havde den i hvert fald i 2016. Haslev er også Faxe Kommunes største by, og derfor er kommunens hovedsæde også beliggende i denne by. Kommunen består af 35.614 indbyggere.

Kort om murerfaget

En murer har et ret bredt fagområde må man sige. Han kan blive kaldt ud til alt muligt slags arbejde, men det har mest med noget håndværksmæssigt at gøre selvfølgelig. Det kan være i forbindelse med udførelse af tilbygninger eller noget lignende. Det kan både have med mursten at gøre og den slags, som man måske typisk forbinder med en murer, men det kan også være mange andre ting.

Logistik

Byen ligger 60 kilometer syd for København, og derfor er der jo ikke så langt ind til hovedstaden. Derfor ser man også, at der er rimelig mange, der bor i byen, men som arbejder i eller lige udenfor København. Dette kan sagtens lade sig gøre, da der er virkelig gode logistiske forbindelser til byen. Dermed er der også gode muligheder for, at en murer fra Haslev kan komme ud og udføre noget arbejde i mange omkringliggende byer.

Murere på Den Gode Håndværker

Hvis man står og skal bruge en murer, så er det en rigtig god idé, hvis man lige kigger forbi Den Gode Håndværker på nettet. Her er der samlet rigtig mange kvalitetsfirmaer, sådan at man hurtigt kan få fat i den fagmand, som man har brug for, og der bliver altid garanteret for kvaliteten af det arbejde, som bliver udført, som er bestilt gennem denne leverandør.Vi har valgt håndværkerne ud fra seks kriterier. Kriterierne lyder som følger: Man kommer til aftalt tid, udfører godt håndværker, fakturere den aftalte pris, rydder op efter sig selv, er anbefalet og med i en garantiordning. Det er seks enkle kriterier, som håndværksvirksomhederne kan nikke genkendende til. Så du kan roligt tage fat i håndværkerne fra vores portal, næste gang du f.eks. skal finde en murer i Haslev.