Murer Køge

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Intro til Køge

Køge er en gammel købstad, der ligger ud til Køge Bugt. I dag er den kendt for din fine gamle bydel, museet for kunst i det offentlige rum, KØS, sine gode indkøbsmuligheder og færgeforbindelsen til Bornholm.

Statistik fra Køge

Der bor 36.831 i Køge og de omkringliggende byer. Det gør Køge til den 18. største by i Danmark. De gode forbindelser med tog og i bil til både København og andre store byer som Roskilde samt placeringen ved vandet gør, at huspriserne i Køge generelt ligger på et højt niveau om end ikke lige så højt som inde i selve København.

Kort om murerfaget

Du kan få brug for en murer til en lang række forskellige opgaver i dit hjem. Det kan selvfølgelig være til et stort projekt med at bygge et helt nyt hus eller at renovere dit nuværende hus. Det kan for eksempel være at lægge nye fliser på dit badeværelse. Det kan dog også være at udskifte knækkede eller flækkede fliser eller mursten og generel reparation af dit hjem. Murere arbejder også med at støbe sokler og gulve. Og så fylder facaderenovering og det at pudse nye facader også en hel del.Det kræver en god fysik at være murer. Man skal stå tidligt op om morgenen og være klar til at tage fat. Derudover er der mange, tunge løft. Og en hel del svære arbejdsstillinger i løbet af dagen. Man skal også kunne tale med i skurvognen i pauserne, grine af mesterens jokes og vide, hvornår det er ens tur til at lave kaffe. Kan man se sig selv i de situationerne, er man klar til at blive lærling. Uddannelsen til murer tager typisk en 4-5 år og består af et grundforløb, noget skolegang og en hel del praktik.

Logistik

Fra Køge går der S-tog ind til København, og der er lokalbaner sydpå. Regionalbanen fra København til Ringsted kommer til at gå igennem Køge og vil der gøre transporttiden markant hurtigere. Den kommer til at stå færdig i 2018. Fra Køge er der gode muligheder for at komme både nordpå og sydpå med bil. Ind til København kan man køre af Køge Bugt motorvejen. Hvis du gerne vil bestille en murer fra Køge, men ikke bor i byen, kan det derfor ofte sagtens betale sig for dig, fordi transporttiden ikke er særlig lang, men der er langt mere konkurrence i Køge end i mindre nærliggende byer.

Murere på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker går vi altid efter at vælge de bedste håndværkere til vores side. Det gælder både i forhold til kvalitet og pris. Du kan derfor være sikker på at finde en håndværker, der lever op til alle de gældende krav på området. Samtidig er det en håndværker, der leverer god kvalitet for pengene, så du kan få lavet dit hjem til en billig pris.Vi sikrer kvaliteten af håndværkerne ved at opstille seks kriterier. Håndværkerne bør f.eks. være anbefalede af andre, komme til tiden, udføre opgaven godt til den aftalte pris. Derudover skal de være med i en garantiordning og sidst men ikke mindst rydde op efter sig selv. Med de seks kriterier i hånden har vi udvalgt håndværkerne, herunder murer i og omkring Køge, så du kan få en god oplevelse, når du leder efter den rigtige mand til opgaven her hos os.