Murer Maribo

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Maribo

Maribo er en mindre provinsby, der ligger på det centrale Lolland. Byen er en gammel købstad og havde på den måde en central rolle på øen i lang tid. Maribo er særligt kendt for at være digterpræsten Kaj Munks fødeby og for at være hjemsted for den flotte gamle Maribo Domkirke.

Statistik fra byen

Der bor lige knap 6000 personer i Maribo by, der blev grundlagt i 1400-tallet. I hele kommunen bor der lidt over 42.000 personer.

Kort om murerfaget

En murer kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver både indenfor og udenfor. Det kan for eksempel være at lave et nyt badeværelse. Her er det vigtigt, at du vådrumssikrer rigtigt, og det kan være svært at gøre, hvis du ikke er fagmand.Derudover kan en murer også hjælpe dig med at lave en ny facade på dit hus. Bor du i et ældre hus, er det meget muligt, at facaden trænger til en kærlig hånd – eller måske til at blive skiftet fuldstændig. Det kan en murer også hjælpe dig med.

Logistik

Selvom Maribo tidligere havde status af en købstad, er der det usædvanlige ved den, at den ligger inde i landet. Stort set alle andre købstæder finder man ved havet. Det gør dog, at der i dag er mange veje, der går igennem byen, så det er nemt at komme til og fra den. En håndværker i Maribo vil derfor hurtigt kunne nå hjem til dig. Fra Maribo til Rødby tager det for eksempel kun 17 minutter af landevejen, men det fra Maribo til Sakskøbing kun tager 12 minutter. Bor du i Nakskov, kan en murer fra Maribo være hjemme hos dig på 29 minutter.

Murere på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker lægger vi vægt på, at du nemt og hurtigt kan finde den bedste håndværker til at løse din opgave. I forhold til murerne på siden er det vigtigt for os, at det er nogle professionelle og dygtige mennesker, der har erfaring med det, de laver. Det skal være nogle, der kan løse opgaven hurtigt, effektivt og på et højt niveau hver gang.