Murer Næstved

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Næstved

Næstved ligger i det sydlige Sjælland. Byen er kendt for sin lange og gamle historie, sin kaserne og for flere kulturelle arrangementer som Næstved Festuge og Grøn Koncert. Derudover ligger turistattraktionerne BonBon-Land og Gavnø Slot også i nærheden.

Statistik

Der bor lidt over 42.000 mennesker, hvilket gør Næstved til den femtestørste by på Sjælland. Byen blev grundlagt allerede i 1135 og har gennemgået flere perioder, hvor den har været meget betydningsfuld handelsmæssigt og militært. I dag er byen en mellemstor provinsby.

Om murerfaget

Der er mange forskellige situationer, hvor du kan få brug for en murer. Det er selvfølgelig først og fremmest til store opgaver som nybyggeri, renovering eller tilbygning til dit hus. Det kan dog også være til mindre projekter. Det kan for eksempel være, hvis du vil have nye fliser ude på badeværelset, eller at du bare gerne vil have udskiftet en enkelt knækket flise eller mursten. Generelt arbejder murere med at bygge, vedligeholde eller renovere huse af sten. Og ofte handler det da også om at bygge mure i sten, hvor stenene skal etableres i det rette mønster med mørtel mellem og med et flot finish. Men murere skal også typisk kunne støbe sokler og gulve og sætte fliser og klinker op. Facader skal også ofte pudses op i forbindelse med nybygning af nye huse, og ligeledes er facaderenovering en velkendt opgave for murerne. Der er således en rimelig variation i det daglige arbejde som murer.Uddannelsen til murer består af et grundforløb, perioder med skolegang og en hel del praktik, hvor lærlingene lærer de konkrete færdigheder og bliver introduceret til sproget i skurvognen. Murerfaget kræver, at man har god fysik og kan stå op om morgenen. For arbejdsdagen starter tidligt. Og der er ingen wienerbrød til dem, der står med hænderne i lommerne.

Logistik

Der er flere store landeveje, der forbinder Næstved by med resten af kommunen og byer uden for den. Selv hvis du ikke bor i Næstved Kommune, kan det derfor ofte godt betale sig for dig at hyre en murer fra Næstved. Der er for eksempel gode kørselsmuligheder fra Næstved til Holme-Olstrup, Herlufmagle og Fuglebjerg.

Murere på Den Gode Håndværker

Hos os på Den Gode Håndværker er det håndværk af en god kvalitet altid i centrum. Vi lægger vægt på håndværk, der er veludført og kan holde i mange år fremover. Det er derfor også vores mission at gøre det nemmere for andre at finde en god murer, der kan hjælpe med deres byggeprojekter. Det er lige meget, om det er store eller små projekter. Derudover lægger vi også vægt på at støtte det lokale håndværk. Det er ofte billigere at bruge en lokal håndværker, end en der kommer langvejs fra. Vi vil derfor gerne gøre det så nemt som muligt for dig at finde en dygtig og pålidelig lokal håndværker. Vi stiller strenge krav til de håndværkere, der bliver vist på vores side. Det gælder både i forhold til kvaliteten af arbejdet og til deres uddannelse.Vi sikrer os kvaliteten, fordi vi har defineret seks kriterier. De drejer sig om, at opgaven skal løses godt, til tiden og til den aftalte pris. Håndværkeren bør desuden være med i en garantiordning og være anbefalet af andre. Sidst men ikke mindst er det en selvfølge, at håndværkerne rydder op efter sig selv.På den måde er du sikret kvalitet og en god oplevelse.