Murer Nakskov

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Nakskov

I den vestlige del af Lolland finder man Nakskov, som blev grundlagt i 1200-tallet, hvor det også fungerede som en vigtig brik i søtransporten. Selveste byen Nakskov ligger ud til fjorden, som netop også er opkaldt efter byen, nemlig Nakskov fjord. Dog ligger hele kommune delvist ud til fjorden, men strækker sig også mod den nordlige og sydlige kyst. Det er den største by på Lolland og er derudover også kendt for at være en købstad.

Statistik om Nakskov

Kommunen Nakskov bærer postnummeret 4900 Nakskov og havde ved en måling i 2017 en befolkning på 42.285 personer i hele kommunen. Den ligger som en del af Region Sjælland. I selveste Nakskov blev der i 2017 målt, at der var 12.758 beboere, hvilket betyder at omkring en fjerdedel af hele kommunen befinder sig i selveste byen Nakskov.

Murer

Murere er inde for faget håndværker, som bliver sat i sammenhæng med udarbejdelse af bygninger. Murere arbejder dog ikke kun med at bygge mure, men det er et fag, der beskæftiger sig inde for flere af sådanne former. Det kommer nemlig også til, at murere arbejder med forskellige slags mørtel, cement og former for beton. Dog beskæftiger de sig også med sten og mursten.

Logistik

Da Nakskov ligger helt ud til vandet er der selvfølgelig begrænset, hvor mange større veje der er omkring byen. Dog er der meget nem adgang med de normale lande veje rundt omkring. Hvis man gerne vil fra Nakskov til Halsted, så vil det nemlig tage omkring 8 minutter. Hvis man derimod skal til Købelev fra Nakskov, så tager det omkring 11 minutter. Når man skal længere væk, så kan man benytte sig af motorvejen noget af vejen. Det vil blandt andet tage 33 minutter at køre til Sakskøbing via motorvejen noget af vejen.

Murer hos Den gode håndværker

Hos Den gode håndværker sætter vi meget stort fokus på, at vores murere er faglærte og kan udføre et godt arbejde, der med garanti vil tilfredsstille kunden. Det betyder også, at mureren skal kunne opfylde alle krav, som der eventuelt skal være, men selvfølgelig også diverse love og sikkerhedsregler, så der ikke vil forekomme ulykker, når man hyrer en murer. Derudover skal man ikke være bange for at komme med spørgsmål, da det kan hjælpe en på rette vej.