Murer Nykøbing Falster

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Information om Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er en gammel købstad, som har en lang og traditionsrig historie bag sig. Byen spiller også en meget vigtig rolle den dag i dag, hvor den er uddannelses-, handels- og industrimæssigt centrum for Lolland-Falster. Der findes mange forskellige foretagender i byen, og de går blandt andet på fiskeri, sukker og shipping. Derudover er der rigtig godt studieliv i byen, og faktisk kan man også finde rigtig mange butikker, hvis det er det, som man har lyst til. Det er bestemt ikke nogen kedelig by at begå sig i.

Statistik fra byen

Som sagt er Nykøbing Falster absolut ikke nogen helt lille by. Der er 22.159 indbyggere, hvis man regner satellitbyerne med, og det gør selvfølgelig, at der er noget liv i byen. Byen blev grundlagt allerede så tidligt som i 1100-tallet. Byen blev anlagt af strategiske grunde, fordi det ligger lige ud til Guldborgsund, og der blev bygget et slot i forbindelse med, at man ville beskyttes mod vendiske sørøvere. Byen voksede siden op omkring slottet.

Om murere

Når man skal have fat i en murer, så er det typisk i forbindelse med noget nybyggeri eller lignende. Sådan noget kræver tit, at man har gennemtænkt det hele på forhånd, og det er i hvert fald en god idé, hvis man har planlagt en smule inden med fagfolk. Der er nemlig tit tale om en rimelig investering, som man foretager. Men når det er det, så skal mureren altså også være pålidelig. Det er et traditionsrigt håndværk, som man virkelig skal tage alvorligt, og derfor skal det også udføres i god kvalitet altid.Mureren daglige arbejde består typisk af opførelse eller renovering af huse med sten. Der skal mures i et bestemt mønster med en flot finish. Der skal desuden mures efter en bestemt arbejdstegning, så resultatet bliver, som mester og kunder vil have det. Derudover består opgaven ofte i at støbe sokler og gulve. Der skal også arbejdes med tagsten og pudses facader op. En klassisk opgaver er også at påsætte fliser i badeværelser og entreer. Facader bliver nu til dags ofte pudset op og renoveret. Og den opgave fylder derfor også noget i mureren dagligedag.

Logistik

En murer fra Nykøbing Falster har gode transport muligheder. Nykøbing Falster ligger tæt på motorvejen og alle de større færdselsåre som går ud til Lolland og Falster.

Murere på Den Gode Håndværker

Eftersom der er tale om et meget traditionsrigt og krævende håndværk, så er der kun de bedste på området at finde inde på Den Gode Håndværker. Det er der bare brug for, sådan at alle kunder kan få den bedste service.Men vi har faktisk sat os ned og defineret, hvad den gode håndværker er for en størrelse. Og vi har fundet frem til, at han eller hun kommer til tiden, gør et godt stykke arbejde, fakturerer den aftalte pris, er anbefalet af andre og er med i en garantiordning. Med de ting på plads er der rimelig sandsynlighed for, at arbejdet bliver gjort ordentligt og kundens oplevelse god.