Murer Præstø

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Præstø

Præstø er en havneby på Sydsjælland, og det er også en gammel købstad, som der er rigtig mange andre danske byer, der også er. Præstø er dog ikke en af de byer, som hører til de ældste danske byer, men den er alligevel rimelig gammel. Første gang man hører om den i danmarkshistorien, det er i 1353. I dag er byen en lille, hyggelig by, som dog har mange butikker og et hyggeligt byliv, som hele familien kan nyde godt af. Der er et godt sammenhold borgerne imellem, og det er alt i alt en velfungerende by.

Statistik fra Præstø

Præstø ligger som sagt på Sydsjælland, det er beliggende i Vordingborg Kommune, og så har de postnummer 4720. Præstø by har 3835 indbyggere, og kommunen har i alt 45.806 indbyggere. Kommunens areal dækker over 621.000 kvadratkilometer.

Kort om murer faget

En murer er typisk en, som går rigtig meget op i sit håndværk, og det skyldes ikke mindst, at det er et rigtig gammelt håndværk, som har en meget stolt tradition. Branchen er kendt for at have fagfolk, som virkelig går op i deres håndværk, og som absolut ikke bare leverer hvad som helst til folk. Der skal være styr på tingene, der skal bruges ordentlige materialer, og arbejdsmoralen er generelt rigtig høj. Det er alt sammen gode ting, som man som forbruger kan nyde rigtig godt af. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en udbygning eller noget nybyggeri, at man kan have brug for en god og fleksibel Murer Præstø.Murere arbejder typisk med sten i forbindelse med nybyggeri eller vedligeholde. Der skal altså mures op med mursten i et bestemt mønster og påsmøres den rigtige mængde mørtel. Men der skal også læses arbejdstegning for at resultatet bliver, som bygherren og kunden har planlagt. Men der findes også andre opgaver for mureren såsom at støbe sokkel og gulv, pudse facader og sætte teglsten. Sidst men ikke mindst er en af de klassiske opgaver for mureren, at der skal sættes eller repareres fliser på badeværelse, i køkken eller bryggers.For at blive murer skal du kunne stå op om morgenen og tage fat. Af samme grund er det bedst, hvis du har en god fysik, da der er mange, tunge løft i løbet af dagen plus skæve arbejdsstillinger. Sidst men ikke mindst, skal lærlinge kunne begå sig og forstå sproget i skurvognen for at blive accepteret.

Logistikken

Præstø ligger ikke langt fra motorvejen E47, og derfra kan man jo komme vidt omkring på ingen tid. Man kan pga. motorvejen være i København på en time og ti minutter, såfremt man undgår myldretid. Derudover ligger der en lang række byer omkring Præstø, som er meget tilgængelige og hurtige at komme til. Derfor behøver man ikke at have betænkeligheder, hvis man gerne vil have en murer Præstø, men man ikke lige bor den pågældende by, for de kan være der lynhurtigt.

Murere på Den Gode Håndværker

Når man skal bruge en murer til noget udbygning eller nybyggeri, så vil man selvfølgelig gerne være sikker på, at det bliver udført ordentligt. Det kan man være helt sikker på, hvis man vælger at fremskaffe en murer fra Den Gode Håndværker.Det skyldes blandt andet, at vi har fundet vores samarbejdspartnere ud fra seks kriterier, der går ud på, at håndværkerne skal kunne møde til tiden, lave et godt stykke arbejde til den aftalte pris og rydde op efter sig selv. Dernæst bør de være anbefalet af andre og være med i garantiordning. Med de sekskriterier opfyldt kan du trygt bestiller din murer her.