Murer Ringsted

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Intro til Ringsted

Ringsted er en by beliggende på Midtsjælland med ca. 22.200 indbyggere. Ringsted Kommune hører under Region Sjælland. Den er blandt Sjællands ældste byer og er blandt andet kendt for Sankt Bendts Kirken, som er byens ældste varetegn. Man mener, at kunne datere Ringsted tilbage til Vikingetiden. Trods sine år på bagen fremstår Ringsted dog ikke rent arkitektonisk som en gammel by. Den minder snarere en moderne handelsby med butikker, kongrescenter, musikhus og et teater.

Statistik om Ringsted

I begyndelsen af 2000-tallet har Ringsted oplevet en øget økonomisk vækst, primært på grund af den efterhånden gode infrastruktur til København. Byen rummer desuden både et stadion, sygehus og diverse forskellige sportsforeninger og skoler. Som bonusinfo kan nævnes, at Hollywood skuespilleren Viggo Mortensen er født og opvokset i Ringsted.

Kort om murer

En murer arbejder primært med mursten. Han bygger og vedligeholder huse bygget af sten. En vigtig del af en murers arbejde går ud på at kunne læse en arbejdstegning rigtigt og herefter bygge et hus nøjagtigt derefter. En murer kan også støbe en sokkel eller et gulv, arbejde med tagsten samt pudse facader og opsætte fliser på vægge eller gulve i for eksempel køkkener eller badeværelser.Det er fysisk krævende at være murer. Der er mange, tunge løft og krævende arbejdsstillinger. Derudover skal man møde tidligt, arbejde igennem og tage en tørn sammen med sit hold. Ellers er der ingen morgenmad i skurvognen med de andre.

Logistik

Ringsted ligger ca. 60 km fra København, 25 km fra Køge og 45 km fra Korsør. Desuden er byen gennemskåret af motorvejen E20, der gør det nemt og hurtigt at komme både til og fra Ringsted i bil. Desuden sørger de to store omfartsveje for at lede tung trafik udenom byen.

Murere fra Den Gode Håndværker

Når man som privat person eller mindre virksomhed hyrer håndværkere, er det vigtigt, at man får kontakt til en yderst kompetent arbejdskraft. Dette gør sig naturligvis også gældende når det kommer til valg af en murer. En dygtig murer skal have en dybdegående både praktisk og teoretisk viden om sit fag for at sikre, at arbejdet bliver udført som ønsket og sikrer kundens behov og ønsker. Det sikrer du dig ved at hyre en murer via Den Gode Håndværker.Det skyldes blandt andet, at vi har udvalgt håndværkerne ud fra nogle principper, vi har udarbejdet. Principper handler om, at man skal rydde op efter sig selv, komme til tiden, levere kvalitet til den aftalte pris. Derudover skal virksomhederne også være med i en garantiordning og være anbefalet af andre. Følgerne virksomhederne vores principper, kan de være med på portalen.