Murer Roskilde

Kasa Gruppen ApS logo

Kasa Gruppen ApS

Støberivej 14
3660 Stenløse

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Intro til Roskilde

Roskilde ligger centralt placeret på Sjælland på den østlige del af øen. Byen er en af de ældste byer, og er blandt andet kendt for dens unikke historier, som blandt andet er Roskilde domkirke, middelalderbyen, vikingeskibsmuseet og meget andet. Byen byder på flere kompetente håndværkere, og er stedet hvor du finder den murer, du står og mangler.

Statistik

Roskilde er Danmarks 10. største by med 50.046 indbyggere (2016). Efter Finanskrisen hvor mange danskere ikke havde råd til nybyggeri, har danskerne igen fået mod på at bygge eget hus. Denne tendens skyldes, at de ønsker et personligt hjem med flere kvadratmeter, og at opnå en besparelse på varmeregningen. I 2015 underskrev 4.301 danske familier ansøgning om byggetilladelse til opførsel af et parcelhus.

Om murerfaget

Er du træt af din boligs tilstand, og står du med boligdrømme, du ikke får opfyldt? Så skal du ikke fortvivle, for i Roskilde er der dygtige og kompetente murere, der kan skabe din drømmebolig. Det betyder at du helt selv kan skabe det drømmehjem, du ønsker dig, og indrette det nøjagtigt efter dine behov og krav. Sandsynligheden for at finde det rigtige hus med den rigtige beliggenhed, der passer lige til din families behov, er ofte ikke stor. Derfor vil flere familier ikke længere gå på kompromis, og har lyst til at bygge deres eget hus og derfor brug for en dygtig murer til opgaven. Den professionelle murer kan rådgive dig gennem byggeprocessen, og de valg der skal tages i forbindelse med byggeriet.Mureren arbejdet nemlig typisk med at etablere eller renovere mure. Og det gøres ved at sætte mursten sammen i det planlagte mønster med den rette mørtel. Målet er at få en solid konstruktion med en flot finish. Men der findes også andre opgaver for en murer. F.eks. skal der indimellem støbes gulve og sokler. Og der skal også sættes fliser op på badeværelser, i køkkener og i bryggers. Der vil også være en del arbejde med tagsten. Og desuden ligger der en del timer i at pudse facader op og renovere med facader på ældre huse. Der er således en større variation i de typiske opgaver, som en murer varetager. Og derfor er det også vigtigt, at der er kaffe på kanden, salt til lægget, en basse og en god avis i skurvognen, når der skal holdes en velfortjent pause. Murerfaget kræver en god fysik og en god arbejdsmoral. Man skal altså kunne møde om morgenen og være klar til at arbejde for føden, hvis man vil accepteres af teamet i de enkelte murervirksomheder.

Logistik

Med sin infrastruktur er Roskilde et regionalt midtpunkt og har været det helt tilbage fra 1700-tallet. Til Ringsted tager det ca. 38 min, og til Taastrup ca. 20 min. Det er derfor let for mureren at komme rundt til byerne omkring Roskilde, inden for kort tid. Roskilde ligger lige op ad Holbækmotorvejen. Og af den grund er det faktisk til at komme rundt på hele Sjælland for de murere, der holder til i Roskilde.

Murer hos Den Gode Håndværker

Det er vigtigt, når du vælger murer, at de kan leve op til de krav, du har til opgaven. Mureren skal tilbyde en høj kvalitet, til den rigtige pris, og tilpasse løsninger efter dine behov. Den Gode Håndværker har udvalgt de mest kompetente indenfor faget, med stor erfaring indenfor området, der kan skabe din nye drømmebolig.Vi opererer faktisk med seks formulerede kriterier, som vi forventer, at alle de tilmeldte profiler her på portalen, lever op til. Vi forventer f.eks., at man leverer til den aftalte pris, til rette tid. Man bør også komme til tiden og rydde op efter sig selv. Derudover er alle håndværkere blevet anbefalet af andre og er desuden med i en garantiordning. Så du kan have ro i maven, når du booker din næste håndværker via Den gode håndværker.