Murer Slagelse

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Intro til Slagelse

Slagelse er en stor by på det sydvestlige Sjælland og er listet som en af de ældste byer i landet. Slagelse rummer derfor også en række historiske monumenter som for eksempel en 1300-tals teglstenskirke, ruinerne fra et kristent kloster samt Trelleborg, der alle ligger kun et kort stykke fra byens centrum. Derudover har Slagelse også et rigt byliv med mange gode muligheder for både shopping og spændende oplevelser. Her er også mange specialforretninger og hyggelige caféer at finde. Ikke mindst lægger Slagelse hus til en stor kaserne, som tilbyder mange arbejdspladser og har kapacitet til at huse et stort antal soldater.

Statistik om Slagelse

Slagelse har lagt navn til Slagelse Kommune og hører derudover under den større Region Sjælland. Der er omtrent 36.000 indbyggere i Slagelse og dermed er byen også på listen over de ti største på hele Sjælland.

Kort om murer

En murer er en håndværker, som primært arbejder med at bygge og vedligeholde bygninger af sten. Selve bygningsarbejdet er naturligvis en stor og vigtig del af virket som murer, men en murer kan også læse en arbejdstegning og udføre de præcise byggeanvisninger, som her bliver givet udtryk for. Derudover er det også en murers opgave at støbe både sokkel og gulv til bygninger, at lægge fliser eller tagsten. Facaderenovering og pudsning af facader er også en mulig opgave for en murer. Kort sagt: En murer arbejder med sten i alle former, størrelser og sammenhænge.Det kræver en god fysik at være murer. Materialerne vejer en hel del. Og ofte er arbejdsstillingerne krævende i forhold til udholdenhed og styrke. Desuden skal man som murer være god til at møde til tiden og tage fat. Ellers er der ikke nogen kage, når man kommer ud i skurvognen til en velfortjent pause.

Logistik

Slagelse ligger 90 kilometer fra København, og det er nemt at nå frem og tilbage på E20-motorvejen. Derudover ligger Slagelse ikke langt fra Storebæltsbroen og er altså også nem at nå til, hvis man kommer vestfra i landet. Fra Slagelse kan man endvidere nå Næstved, Korsør og Ringsted inden for en times kørsel. Så murere i Slagelse kan komme langt omkring og nå kunder på en stor del af Sjælland.

Murer fra Den Gode Håndværker

Med en professionel murer, enten selvstændig eller fra et murermesterfirma, kan man altså vide sig sikker på, at ens bygningsarbejde kommer godt fra start med et solidt fundament samt en præcis og sikker opbygning, sten for sten. Med en murer gennem Den Gode Håndværker kan man ligeså vide sig sikker på at finde en murer, der yder den bedste service, hvad enten det er til et privat eller et offentligt byggeprojekt. Vi udvælger håndværkerne, herunder murerne, ud fra seks kriterier. Vi forventer, at de er med i en garantiordning, at de er anbefalet af andre og rydder op efter sig selv. Derudover skal de naturligvis udføre opgaven godt, til tiden og til prisen. Med disse seks kriterier forsøger vi at finde de rette virksomheder til portalen, så kvalitetbevidste forbrugere kan finde gode, lokale håndværkere. Så start her på portalen næste gang, du skal finde en f.eks. en murer i Slagelse.