Murer Taastrup

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Bygmestrene Roskilde ApS logo

Bygmestrene Roskilde ApS

Bondehøjvej 8
2630 Taastrup

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Intro til Taastrup

Taastrup er beliggende i Nordsjælland og ligger meget tæt på selve København. Byen ligger i Høje-Taastrup Kommune og tilhører Region Hovedstaden. Taastrup er kendt for at være en af Danmarks flotteste handelsgade og er fyldt med en masse spændende butikker. Taastrup blev grundlagt sammen med Hedehusene i 1847, da jernbanen blev anlagt.

Statistik om Taastrup

I Taastrup er der ca. 34.154 indbyggere og byen fungerer i dag som handels- og industriby. Taastrup by består af to sogne, heriblandt Taastrup Nykirke og Rønnevang. Taastrup by strækker sig fra Taastrup hovedgade til Ishøj Stationsvej.

Om murere

Murerne i Taastrup udfører arbejdsopgaver indenfor murer- og renoveringsarbejde. Murerne arbejder både for private og erhverv. Murerne har arbejdsopgaver såsom murerværk, pudsarbejde inde og ude, opsætning af vægfliser, tagstenslægning, ordner gulvklinker, reparation samt pudsning af yder- og indervægge, tagstensbelægning, sokkelstøbning, storskader, vandskader, fugearbejde og meget mere. Murerne har et bredt kendskab, hvilket gør, at de kan varetage en bred vifte af arbejdsopgaver. Murerne går meget op i, at fuldføre deres arbejde til kundens tilfredshed og tager dermed løbende kurser, så de kan forbedre deres kompetencer og blive endnu dygtigere til deres arbejde.

Logistik

Taastrup ligger lige ned til motorvejen, hvilket gør det nemt for murerne at komme mod og fra København. Det er nemt for murerne at komme til de omkringliggende byer såsom Albertslund, Hedehusene og Roskilde. Det tager ca. 11 min. for murerne at komme til Hedehusene, ca. 11 min. til Albertslund og 17 min. til Roskilde. Hvis der er meget kø på motorvejen, så kan murerne med fordel benytte sig af Gammel Køge Landevej, der ligger ca. 16 min. fra Taastrup.

Murer hos Den Gode Håndværker

Murerne i Taastrup er medlem af den Gode Håndværker og har inde på portalen fået mange rosende anmeldelser fra tidligere kunder. Dette gør, at Den Gode Håndværker roligt kan anbefale dem til kunder, der har brug for murerarbejde i nærheden af Taastrup. Den Gode Håndværker er kundernes sikkerhedsnet i forhold til, at murerne skal leve op til kundernes forventninger om et godt og tilfredsstillende murerarbejde. Murerne i Taastrup går op i hver eneste detalje, hvilket er medvirkende til, at deres arbejdsresultater er udover alt forventning. Den Gode Håndværker kan anbefale en skovfuld af dygtige murer i Taastrup, så det gælder blot om, at vælge en af dem.