Murer Vordingborg

Arne og Lasse Rasmussen I/S logo

Arne og Lasse Rasmussen I/S

Bryggervangen 7
4760 Vordingborg

Murermester Jimmy Jacobsen logo

Murermester Jimmy Jacobsen

Gammel Lyngvej 2
4600 Køge

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Vordingborg

Vordingborg er en købstad på Sjælland, som danner hovedby for Vordingborg kommune. Her er tale om en gammel færgeby med en lang og rig historie, og den har i dag alt fra gymnasier, handelsskoler og seminarer til både kaserne og jernbanestation. Alt i alt gør det Vordingborg til en livlig og spændende by, hvor der er gode muligheder for at finde alskens håndværkere og fagfolk.

Statistik fra byen

Indbyggertallet i Vordingborg blev senest målt i 2016, og her nåede det op på 11.908. Ofte lægger man satellitbyerne Nyråd, Ørslev og Stensved til også, da disse ligger blot få kilometer fra bygrænsen. Herefter får man et tal på 17.846. Vordingborgs fremmeste seværdighed er uden tvivl ruinerne af det gamle kongeslot, ligesom byens kirke Vor Frue Kirke også stammer helt tilbage fra 1388. Endelig ligger der ved byens fodboldstadion en vej, kaldet Morten Olsens Allé, som er opkaldt efter den forhenværende spiller og træner.

Om murerfaget

I en by så rig på historie og bygningsværker af ny og gammel tid hører murerfaget ikke bedre hjemme nogen andre steder. Du kan derfor finde en håndværker, der kan hjælpe dig med alt fra bygningsrenoveringer, facaderenoveringer, tagarbejde, flise og klinkearbejde, og meget, meget mere. Der trækkes på stolte traditioner, når opgaverne skal udføres, og alle løsninger tilbydes i forbindelse med nybyggeri, ombygninger og tilbygninger. Der gås aldrig på kompromis med kvaliteten, og det er kundens behov og ønsker der vægter højest i alle tilfælde.Murernes arbejde er typisk fysisk krævende. De skal også tidligt op. Og så skal de forstå jargonen i skurvognen for at kunne være med. Så der er nok at se til. Uddannelsen tager mellem 4 og 5 og består af et grundforløb, noget skolegang og selvfølgelig praktik, som for det meste foregår på byggepladsen.

Logistik

Vordingborg ligger ved Masnedsund, hvilket betyder at den er forbundet via bro til Masnedø og Falster, sidstnævnte takket være Storstrømsbroen. Primærrute 22 går til Kalundborg, og Primærrute 59 går til Stege på Møn, som ligger cirka 28 kilometer væk. Herudover er der godt 29 kilometer til Næstved, 58 kilometer til Rødbyhavn og 92 kilometer til København.

Murere på Den Gode Håndværker

Klikker du ind på Dengodehaandvaerker.dk kan du sammenligne de bedste og dygtigste murere i Vordingborg. Du kan gennemgå dem alle og finde frem til den, der bedst lever op til dine behov, og så er det bare om at tage kontakt, når muligheden byder sig og behovet for godt murerarbejde opstår.Murerne på portalen har vi valgt ud fra vores seks principper for godt håndværk: Vi forventer nemlig, at de kommer til tiden, leverer et godt stykke arbejde, rydder op efter sig og fakturerer det aftalte beløb. Derudover må de godt være anbefalet af andre og være med i en garantiordning. Lever de efter disse principper, kan de være med på portalen.