Rengøring Kalundborg

Hygiejnemanden logo

Hygiejnemanden

Teglvej 2
4990 Sakskøbing

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Den Gode Håndværker Postnr 4300-4599 logo

Den Gode Håndværker Postnr 4300-4599

Støt din lokale håndværker
4300 Holbæk

Intro til Kalundborg

Kalundborg er en gammel købstad og er i dag et handelscentrum, som også har sin eget gymnasium. Byens navn blev oprindeligt stavet på en anden måde end nu, nemlig Callundborg.Byens oprindelige grundlægger havde navnet Esbern Snare. I dag findes der i byen en lang rækker større virksomheder, hvoraf nogle af dem indgår i et miljøsamarbejde.

Statistik

Byen har postnummeret 4400 og er en del af Kalundborg kommune og Region Sjælland. I 2012 blev den sidste færgerute der gik til Aarhus lukket ned. Samsøfærgen forbindelse findes dog stadig.

Kort om rengøringsfaget

Har man brug for hjælp, så kan man hyre et firma, som vil få både ens hjemlige stue og kontor til at skinne flot. De kan både støvsuge, støve af, skrubbe toiletter, pudse og komme til alle de svære og irriterende beskidte steder. Rengøring er et fag, der kan bruges mange forskellige steder, da der findes mange forskellige typer rengøringsopgaver og mange hjem og arbejdspladser hyrer rengøringsfolk til at ordne disse opgaver. Gør man jobbet ordentligt, vil man højst sandsynligt blive hyret gentagne gange og til sidst blive en fast hjælp.

Logistik

Det er nemt at komme til Kalundborg i bil. I bil har man mange muligheder for at planlægge sin tid grundigt og nå kunder mange forskellige steder, som kan have brug for ens ekspertise inden for rengøring. Kalundborg er lokaliseret i den nordvestlige del af Sjælland og ligger tæt på byer som Sæby, Gørlev og Eskebjerg som er i samme kommune som Kalundborg.

Rengøringsfirmaer på Den Gode Håndværker

Rengøring er en vigtig ting, både for ens sundhed og for ens psykiske fornemmelse af et sted, Det er svært at fungere ordentligt hvis alt omkring er beskidt og rodet. Der skal være rent både derhjemme og på ens arbejdsplads. Hjemme skal man kunne slappe af og få ny energi og på jobbet skal man kunne udføre et godt stykke arbejde uden at blive distraheret af rod og støv. Har man brug en regelmæssig veludført rengøring eller andre håndværksmæssige jobs, kan man benytte sig af Den Gode Håndværker, hvor kvalitet og en professionel indstilling til jobbet er i højsædet.