Rengøring Køge

Hygiejnemanden logo

Hygiejnemanden

Teglvej 2
4990 Sakskøbing

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Køge

Køge, der engang stavedes Kjøge, er en by, der ligger på Østsjælland, og byens motto er ”Porten til Østersøen”, idet Køge ligger ved Køge bugt i udmundingen af Østersøen. Køge er en ældre købstad, hvilket også ses i byens centrum, hvor der endnu står mange gamle byhuse som bevis for dette. Byens vartegn er Sankt Nicolai Kirke med sit 43 meter høje tårn. Tæt på kirken findes Danmarks ældste bindeværkshus, som blev opført i 1527. Byen byder desuden også på andre spændende oplevelser, og du finder blandt andet også her det største provinstorv i Danmark, nemlig Køge Torv.

Statistik om Køge

Der blev i 2016 optalt, at der i Køge by bor 36.831 indbyggere, hvilket har gjort denne by til nr. 18 på listen over Danmarks største byer. Køge by ligger i Køge Kommune, der tilhører Region Sjælland.

Kort om rengøring

Rengøring kan være mange ting, og du kan ligeledes få alverdens ting, steder og ejendomme rengjorte. Hovednøglen i rengøring er at gøre ting rene - som det nok fremgår ret klart af titlen på selve arbejdet. En rengøringsstab kan for eksempel komme ud for at skulle gøre et hus rent, der skal sælges, eller som lige er blevet købt, inden de nye ejere skal flytte ind. Det kan også være, at en privat har en rengøringsdame eller -mand til at komme og gøre rent for eksempel hver onsdag. Ligeledes kan rengøringspersonale ansættes af virksomheder og i det offentlige til at gøre rent på arbejdspladser eller i de offentlige rum.

Logistik

Køge ligger tæt på to store motorveje; E20 og E47/E55 og er derfor utrolig nem at komme både fra og til, og der er specielt gode muligheder for at komme hurtigt hen til mange byer i området umiddelbart omkring på grund af motorvejene. Byen ligger desuden tæt på København, hvor der kun er 39 kilometer til.

Rengøring fra Den Gode Håndværker

Man kan nemt hyre en rengøringshjælp, som ikke forstår dine ønsker korrekt. Det kan desuden være lidt besværligt eller uprofessionelt for eksempel at ansætte en ungarbejder, som måske ingen erfaring har. Ansætter du dog en rengøringshjælp af hvilken som helst art gennem Den Gode Håndværker er du sikret dig et godt stykke arbejde.Det skyldes blandt andet, at vi kun samarbejder med virksomheder, som lever op til vores seks kriterier. De bør rydde op efter sig selv, udføre et godt stykke arbejde til den rette pris, til tiden. De skal også være med i en garantiordning og være anbefalede af andre. Lever de op til vores principper, kan de være med på portalen. På den måde kan altid finde rengøringsfirmaer, som leverer kvalitet, her på Den gode håndværker.