Rengøring Maribo

Hygiejnemanden logo

Hygiejnemanden

Teglvej 2
4990 Sakskøbing

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Maribo

Maribo er en lille dansk by, der er placeret på midten af Lolland. Det er en by præget af meget lidt industri, hvilket giver byen et ældre udtryk. Maribo er mest af alt kendt for sin enorme domkirke, og byens motto er da også, domkirkebyen Maribo. Denne kirke er altså en kæmpe del af byen, og kan på mange måder fungere som en metonymi for hele byen. Maribo har mange kulturelle tilbud, som blandt andet kommer til udtryk gennem Maribos årlige jazzfestival, der er en firedages lang festival, hvor mennesker fra hele Danmark kommer for at lytte til Jazz. Før i tiden blev der også afholdt en tilbagevendende rockfestival, men denne blev lukket efter flere år, hvor billetsalget kun blev værre og værre. Maribo er særlig på den måde, at det er en af de eneste danske købstæder, som er placeret midt i landet uden nogen forbindelse til vandet. Dette kan være grunden til at byen ikke voksede sig større end de gjorde.

Statistik fra byen

Maribo voksede sig nemlig ikke specielt stor og har kun et indbyggertal på omkring 5.890. Dette er et meget lille antal i forhold til kommunens samlede indbyggertal, som er på 42.638. Lolland Kommune har et samlet areal på 891,92 kvadratkilometer. Et gymnasie blev i 1937 grundlagt i Maribo og har i dag 400 elever. I slutningen af 1800-tallet var antallet af indbyggere i Maribo kraftigt stigende, der er dog ikke den samme hastige stigning i antallet af indbyggere længere.

Intro til rengøring

Det kan være svært at få tid til alt i hverdagen, og derfor kan man få behov for lidt ekstra hjælp til rengøring. Her er det selvfølgelig nødvendigt med en god og professionel, der både er grundig og effektiv. Rengøring er noget, som de fleste mennesker er nødsaget til at tage sig af i løbet af en almindelig arbejdsuge. Dog kan man få lov til at slippe for det mest omfattende med professionel rengøring.

Logistik

Hvis man ønsker rengøring fra Maribo, er man heldig, da Maribo på mange måder fungerer som Lolland trafikale samlingspunkt. E47 motorvejen kører forbi Maribo.

Rengøringsfirmaer på Den gode håndværker

For at finde den helt rigtige til at overtage hjemmets rengøring, kan man gå på Den Gode Håndværker for at finde nogle gode muligheder for rengøring i Maribo.