Rengøring Næstved

Dream Team Cleaning logo

Dream Team Cleaning

Marienbergvej 111
4760 Vordingborg

Hygiejnemanden logo

Hygiejnemanden

Teglvej 2
4990 Sakskøbing

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Næstved

Næstved er en større by i det sydlige Sjælland. Byen har en lang og gammel historie og er derfor blandt andet rig på middelalderarkitektur. Derudover er byen også kendt for årligt tilbagevendende begivenheder som Grøn Koncert og Næstved Festuge. Kendte seværdigheder i nærheden er blandt andet BonBon-land og Gavnø Slot.

Statistik om byen

Næstved er hovedbyen i Næstved Kommune. I selve byen bor der omkring 43.000 mennesker, i hele kommunen bor der omkring 82.000 mennesker. Kommunen har et areal på 681 kvadratkilometer.

Lidt om rengøringsfaget

Der er mange situationer, hvor det kan være praktisk at have en rengøringshjælp. I en virksomhed vil det helt sikkert være noget, som I prioriterer højt, så I ikke behøver at have en ansat til at gøre det. I et privat hjem kan det også være en kæmpe fordel, fordi det frigiver noget tid til at gøre andre ting. Både som virksomhed og som privat person har du selv mulighed for at vælge, hvor ofte du vil have rengøringshjælp. For en større virksomhed vil det sikkert være hver dag. For en mindre virksomhed kan en gang om ugen være nok. Det samme kan det i et privat hjem. Det er dog meget individuelt, hvor rent man har brug for at have det.

Logistik i forhold til Næstved

Næstved er godt placeret i forhold til motorveje og landeveje. Det er derfor nemt for et rengøringsfirma fra Næstved at komme ud til dig, hvis du ikke bor i selve Næstved by. Fra Næstved til Karrebæksminde i syd tager det for eksempel kun 14 minutter, mens det fra Næstved til Rislev i nord tager omkring 15 minutter. Til Mogenstrup øst for Næstved tager det 12 minutter, mens det til Marvede i vest tager 18 minutter.

Rengøringsfirmaer på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker lægger vi vægt på stabilitet og kvalitet blandt rengøringsfirmaerne. Det er vigtigt for os, at du kan stole på, at det er nogle gode og seriøse firmaer, du hyrer. Lige meget om det er i dit hjem eller i din virksomhed, er det en stor beslutning at lukke andre ind der. Det er derfor vigtigt, at det er nogle ordentlige folk. Vi finder ordentlige folk ved at vælge dem ud fra seks nedskrevne principper: Vi forventer, at man rydder op efter sig selv og leverer til den aftalte pris. Vi forventer også, at man udfører opgaven godt og til tiden. Derudover er det vigtigt, at man er med i en garantiordning og er anbefalet af andre. På den måde kan vi sikre os en vist niveau af kvalitet, når det kommer til at finde de rigtige håndværkere til opgaven.