Rengøring Nykøbing Falster

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Dream Team Cleaning logo

Dream Team Cleaning

Marienbergvej 111
4760 Vordingborg

Hygiejnemanden logo

Hygiejnemanden

Teglvej 2
4990 Sakskøbing

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er den største by på Falster og en købstad, der går helt tilbage til 1100-talet. Byen huser nogle smukke vartegn, så som klosterkirken og byens vandtårn, og dens største attraktion er oplevelse- og forsøgscentret Middelaldercentret, som fokuserer på den danske middelalder i 1400-talet. Byen huser mange kulturtilbud, så som teater, museer osv. og et veludviklet gågadenet med et torv, der stammer helt tilbage fra middelalderen.

Statistik over byen

Med sine 16.618 indbyggere (2016), eller 22.159 (2011) inkl. satellitbyerne, er Nykøbing Falster 'hovedstad' i Guldborgsund kommune, og er et uddannelses-, industri- og handelsmæssigt centrum for Lolland-Falster. Byens økonomi er baseret på turisme og der ligger 7.750 sommerhuse i kommunen. Huspriserne ligger i dag lavt i forhold til resten af landet, men forventes at stige grundet Femern Bælt-forbindelsen, der skal være færdig i 2021.

Kort om rengøring

Rengøring kan til tider være en sur pligt der tager tid og kræfter i en travl hverdag, men alle er dog enig om at det er dejligt når der er rent og pænt omkring en. Så er det jo dejligt at man trygt kan overlade det arbejde til et professionelt rengøringsfirma, der kan hjælpe til både på arbejdspladsen og i hjemmet. Professionelle rengøringsassistenter kommer helt til bunds med rengøringen og resultatet er en fryd.

Logistik

Nykøbing Falster er et trafikalt knudepunkt, og gør det dermed nemt for rengøringspersonalet at komme rundt på Lolland-Falster. E47 dækker da også Bogø, og der er heller ikke langt til Maribo og Gedser. Den nærmeste motorvej er M30 (Sydmotorvejen) og E55 går lige igennem byen, og Primærrute 9 går fra Nykøbing Falster via Maribo tværs over Fyn, så der er gode forbindelser i alle retninger.

Rengøring fra Den Gode Håndværker

Når man vælger rengøring igennem Den Gode Håndværker, kan man samtidig være forvisset om, at man får den bedste kvalitet, da alle håndværkere hyret igennem Den Gode Håndværker er certificeret og pålidelige. Rengøring er en tillidssag, der skal udføres korrekt og til alles tilfredshed, og det står Den Gode Håndværker inde for.