Rengøring Præstø

Dream Team Cleaning logo

Dream Team Cleaning

Marienbergvej 111
4760 Vordingborg

Hygiejnemanden logo

Hygiejnemanden

Teglvej 2
4990 Sakskøbing

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Præstø

Præstø ligger i det sydlige Sjælland og er en gammel købstad. Det er i dag en mindre by, der blandt andet er kendt for sin gamle kirke, der tidligere var et kloster. Oprindeligt lå Præstø på en ø. Den er dog med tiden blevet landfast med Sjælland. I dag ligger der en række specialforretninger i byen, der også huser specialbilfabrikanten Zenvo og Hotel Frederiksminde, der er kendt for sin gourmetrestaurant.

Statistik om byen

I selve Præstø by bor der lige knap 3900 personer. Byen er en del af Vordingborg Kommune, hvor der bor lige knap 45.000 personer på de i alt 621 kvadratkilometer.

Kort om rengøringsfaget

Har du en virksomhed, vil du typisk ikke stå med rengøringen selv. Det er derfor en god ide at hyre et rengøringsfirma til at gøre det. De kan ofte komme udenfor åbningstiden, så de ikke generer jer i jeres arbejde. I lejlighedskomplekser og boligforeninger kan det også være en god ide at have et rengøringsfirma til at stå for rengøring af for eksempel trapper, vaskeri og andre fælles arealer. For mange privat personer kan rengøringen også være en irriterende og stressende byrde i hverdagen. Det kan derfor være en god ide, at du får nogle andre til at stå for det. På den måde kan du have mere tid til det, der virkelig betyder noget. Det kan for eksempel være din familie, din fritidsinteresse eller dine venner.

Lidt om logistik i forhold til Præstø

Præstø ligger centralt placeret i det sydlige Sjælland med gode muligheder for at komme til og fra via landevejen. Det gør det nemt for dig at hyre et rengøringsfirma fra Præstø – også selvom du bor lidt uden for byen, eller din virksomhed ligger et stykke fra den. Fra Præstø til Mern tager det for eksempel kun 11 minutter i bil, mens det fra Præstø til Tappernøje og Lundby tager henholdsvis 13 minutter og 15 minutter.

Rengøringsfirmaer på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker lægger vi vægt på at finde frem til dygtige og seriøse rengøringsfirmaer. Vi ved, hvor vigtigt et rent hjem eller en ren virksomhed er. Derfor har vi kun professionelle og effektive rengøringsfolk repræsenteret på vores side.