Rengøring i Slagelse

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Slagelse

Slagelse er en af Danmarks ældste byer. Der er derfor mange historiske bygninger at se i eller omkring Slagelse. Det er for eksempel Trelleborg og Antvorskov Kaserne. I byen ligger også en af Danmarks ældste teglstenskirker, nemlig Sankt Mikkels Kirke, der blev bygget i 1300-tallet. I dag er Slagelse Sjællands ottende største by. Der er derfor mange indkøbs- uddannelses- og arbejdsmuligheder. Det gør, at Slagelse er en vigtig by for hele dens opland.

Statistik om byen

Slagelse er hovedbyen i Slagelse Kommune. I selve byen bor der 33.000 mennesker, mens der i hele kommunen bor lidt over 78.000. Slagelse Kommune har et areal på 567 kvadratkilometer.

Lidt om rengøringsfaget

Hvis du har brug for en hovedrengøring, rengøring efter et byggeri eller en fast ugentlig rengøring, er det en god ide for dig at hyre et professionelt rengøringsfirma. På den måde kan du være sikker på, at dit hus bliver gjort ordentligt rent og efter den samme standard hver gang. Det er derfor en god mulighed for dig. De fleste rengøringsfirmaer arbejder både for private og virksomheder, hvilket gør, at du kan blive kunde hos dem, lige meget hvad din situation er.

Logistik i forhold til Slagelse

Slagelse ligger cirka 90 kilometer fra København og er godt placeret tæt på motorvej og landevej. Det er derfor nemt for dig at hyre et rengøringsfirma fra Slagelse – også selvom dit hjem eller din virksomhed ligger et stykke uden for byen. Fra Slagelse til Høng tager det for eksempel kun 20 minutter i bil, mens det fra Slagelse til Sorø tager 18 minutter. Bor du syd for Slagelse i for eksempel Skælskør, vil det det tage 22 minutter for et rengøringsfirma at komme hjem til dig.

Rengøringsfirmaer på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker ligger vi vægt på at finde frem til de bedste rengøringsfirmaer. Det vil gøre det nemt for dig at finde et godt firma til at gøre rent for dig. Når vi skal præsentere et firma på vores hjemmeside, går vi altid meget op i at finde ud af, om det er et ordentligt og effektivt firma. Det, mener vi, er den bedste service over for dig. Vi vælger de rette firmaer ud fra seks kriterier. Vi finder dem, der forstår det her med, at man rydder op efter sig selv og bliver færdige til tiden. Derudover udfører man selvfølgelig opgaven ordenligt og til den aftalte pris. Sidst men ikke mindst vælger vi naturligvis også kun dem, der er anbefalede af andre og er med i en garantiordning. På den måde er vi sikre på, at vi har de rigtige håndværkere på portalen, så du for eksempel kan finde det rette rengøringsfirma i Slagelse.