Rengøring Sorø

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Sorø

Sorø er en gammel middelalderby, som faktisk er rimelig kendt blandt danskerne, selv om der ikke er tale om nogen særlig stor by. Dette skyldes primært, at den har en lang og traditionsrig historie bag sig. Det er primært de historiske begivenheder og bygninger, som har stor betydning for byen og den tiltrækningskraft. Der er rigtig mange, der har kender eller bare har hørt lidt om Sorø Akademi, og det er jo også med til at gøre byen kendt rundt omkring.

Statistik fra byen

Som sagt er der ikke tale om nogen særlig stor by som sådan. Der er 7.866 indbyggere, med det er stadig en vigtig by i forhold til Region Sjælland, hvor den er regionshovedby. I hele kommunen bor der 29.543 mennesker. Byen blev grundlagt i år 1142, og det var stormanden Asser Rig, som byggede det første overhovedet på dette sted, og det var et benediktinerkloster, som han grundlagde.

Kort om rengøring

Rengøring er noget, som man måske har tendens til at undervurdere i hverdagen. Der er ikke så mange, der tænker over den store betydning, som rengøring har. Det bidrager til, at man kan holde ud at være der, hvor man har sin dagligdag, og det bidrager faktisk også til, at man overhovedet kan være der, for det er faktisk sådan, at man hurtigt kan pådrage sig forskellige sygdomme, hvis man ikke gør rent og ikke passer på med ikke at leve i sit eget skidt. Derfor er det altså et rigtig vigtigt fagområde.

Logistik

Logistikken for en, der har med rengøring at gøre fra Sorø er faktisk rigtig god. Der er rig mulighed for at komme hurtigt rundt omkring i bil. Dermed kan man som kunde sagtens bestille rengøring fra Sorø, selv om det ikke lige er i den by, som man befinder sig. Hvis man for eksempel er en virksomhed, som ligger nogle kilometer fra Sorø, så er det slet ikke noget problem at komme derud og få lavet alt det, som skal laves, eksempelvis ligger Sorø lige ud til Vestmotorvejen E20.

Rengøringsfirmaer på Den Gode Håndværker

Når det er på Den Gode Håndværker, at man vælger at bestille sin rengøring, så kan man være helt sikker på at få et helt fantastisk godt resultat. Det kan man være sikker på hver gang.Vi har i hvert fald gjort vores, for at det bliver en succes. Vi har nemlig nøje udvalgt virksomhederne på baggrund af en screening. Screeningen foretager vi ud fra seks principper, som vi gerne ser overholdt. Vi forventer, at virksomhederne er anbefalet af andre, med i en garantiordning og at de rydder op efter sig selv. Vi går også ud fra, at de leverer kvalitet, til tiden og til rette pris. Med vores screening går vi ud fra, at har fundet de gode, lokale håndværkere. Og derfor kan du trygt vælge håndværker her, næsten gang du skal bruge en hjælpende hånd.