Rengøring Vordingborg

Dream Team Cleaning logo

Dream Team Cleaning

Marienbergvej 111
4760 Vordingborg

Hygiejnemanden logo

Hygiejnemanden

Teglvej 2
4990 Sakskøbing

Den Glade Svamp logo

Den Glade Svamp

Slotsbryggen 14A-D
4800 Nykøbing F

CL Polering logo

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

Lev Vel logo

Lev Vel

Københavnsvej 17
4800 Nykøbing F

Intro til Vordingborg

Vordingborg ligger i det allersydligste Sjælland. Byen er særligt kendt for Gåsetårnet, der er en del af det gamle Vordingborg Slot. Slottet blev grundlagt af Valdemar den Store i 1160. Derudover er byen i dag også kendt for den store botaniske have, der er anlagt på voldterrænet. Haven er anlagt efter anvisninger i den ældste botaniske bog, der er udgivet i Danmark. Vordingborg er også kendt for at være tidligere landstræner Morten Olsens hjemby. En af vejene i nærheden af byens stadion er opkaldt efter ham.

Statistik om byen

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune. Rundt om byen ligger flere godser, der gør det svært for byen at vokse. I dag er der derfor omkring 12.000 indbyggere i selve Vordingborg by, mens der bor omkring 46.000 i hele kommunen.

Lidt om rengøringsfaget

Det er en stor beslutning at lukke et fremmed menneske ind i sit hjem eller sin virksomhed for at gøre rent. For alle rengøringsfirmaer gælder derfor, at de lægger meget vægt på at ansætte dygtige og kompetente medarbejdere, der er til at stole på. Fordelen ved at hyre rengøringshjælp er, at det frigiver en masse tid til at gøre andre ting. Gør du eller dine ansatte i øjeblikket selv rent i jeres virksomhed, kan det give mere tid til at arbejde. Hvis du får rengøringshjælp derhjemme frigiver det tid til familie, venner, motion og hobbyer.

Logistik i forhold til byen

Der er broer til Masnedø og Falster fra Vordingborg. Byen er dermed et vigtigt punkt i forhold til at forbinde Sjælland med de sydlige øer. Hvis du ikke bor i Vordingborg by, har du stadig gode muligheder for at hyre et rengøringsfirma fra byen. Fra Vordingborg til Præstø er der for eksempel kun 17 kilometer, mens der til Stege på Møn er 28 kilometer. Til satellitbyer som Nyråd og Ørslev tager det henholdsvis syv og otte minutter at komme dertil i bil inde fra Vordingborg centrum.

Rengøringsfirmaer om Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker lægger vi vægt på at kunne præsentere dig for seriøse og kompetente firmaer hele vejen rundt. Det gør vi ved at undersøge firmaerne nøje, inden vi lukker dem ind på siden.