Smed Roskilde

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099 logo

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099

Støt din lokale håndværker
3000 Helsingør

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Intro til Roskilde

Roskilde kan findes i Østsjælland, og har en status som en af de ældste byer i hele Danmark. Siden 1700-tallet, hvor anlæggelse af veje, baner og forhøjet infrastruktur på skift har været i fokus, har byen været et sandt regionalt knudepunkt. Der er altså god mulighed for finde den helt rigtige håndværker her.

Statistik fra byen

Indbyggertallet i Roskilde blev i 2016 målt til at være 50.046, hvilket stiger til 86.207 hvis hele kommunen regnes med. Byen er kendt for mange seværdigheder og arrangementer, blandt andet Roskilde Festivalen, som hvert år tiltrækker i omegnen af 100.000 gæster, inklusive en stor gruppe frivillige arbejdere, som er med til at sørge for at det hele forløber glat.

Om smedefaget

Grundet sin størrelse og placering kan man finde mange dygtige og professionelle håndværkere i Roskilde, og smedefaget er absolut ingen undtagelse. Med mange års erfaring inden for både mekanisk sikring og alskens stålproduktioner, kan du altid regne med at få udført opgaver lige fra låger og større porte af smedejern og lignende, til gelændere, hegn og meget, meget mere. Den gode kvalitet er altid i fokus uanset arbejdets omfang, og jobbet er først fuldført når kunden er tilfreds.

Logistik

Skal man til eller fra Roskilde, er der først og fremmest mange togforbindelser at tage fra Roskilde Station, hvor linjerne blandt andet rammer København, Frederikshavn, Østerport, Kastrup og Kalundborg. Motorvejsforbindelser tæller Holbækmotorvejen, Primærrute 6 til Solrød Strand og Fredensborg, samt Primærrute 14 syd mod Ringsted og Næstved. Der er således god mulighed for håndværkerne til hurtigt at kunne rykke ud til dig, selv hvis du holder til andetsteds end i selve Roskilde.

Smed på Den Gode Håndværker

På dengodehåndværker.dk er der samlet en lang række af de bedste og absolut dygtigste smede i Roskilde og omegn. Du har mulighed for at gennemgå dem alle, holde deres priser og tilbud op mod hinanden, og dermed vælge den, der bedst ser ud til at kunne leve op til dine behov og forventninger. Et godt råd er at tage kontakt og få et uforpligtende tilbud, så du kan sikre dig den helt rigtige håndværker.