Smed Slagelse

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Den Gode Håndværker Postnr 4100-4299 logo

Den Gode Håndværker Postnr 4100-4299

Støt din lokale håndværker
4100 Ringsted

Intro til byen

Slagelse er én af Danmarks ældste byer, og med dens beliggenhed i det vestsjællandske har den et stort opland, ikke mindst når det kommer til handel. Byen er nemlig velsignet med både gågader i centrum samt Vestsjællandscentret, som hver dag tiltrækker mange handlende. Antvorskov Kaserne og byens mange uddannelsesinstitutioner er ligeledes kendetegnende for Vestsjællands store trækplaster. Størrelsen på byen gør, at mange fagfolk holder til her.

Statistik fra byen

Ca. 33.000 har bopæl i Slagelse, og hvis man inkluderer indbyggerne i hele Slagelse Kommune, bor der knap 80.000. Byen lander ind på en 21. plads over landets største, og på Sjælland kan Slagelse prale af at være den ottende største.

Kort om faget

En smed kan hjælpe dig, hvis du skal have udført forskellige former for metalkonstruktioner, reparationer, svejsninger eller andet. Arbejdet vil blive udført med omhu, og de dygtige og kompetente fagfolk vil kunne tilbyde løsninger, som både er konkurrencedygtige og kvalitetsrige. Udøver det konkrete stykke arbejde, du skal have udført, er en god rådgivning altid vigtig. Som kunde vil du blive taget med på råd, så du er sikker på, at løsningerne passer dig. Med andre ord vægtes et godt og solidt samarbejde kunde og virksomhed imellem.

Logistik

Slagelse ligger kun en halv times kørsel fra Korsør og Storebæltsbroen. Desuden ligger byen lige ved motorvej E20 og fungerer som et knudepunkt for togtrafikken både på strækningen København-Fyn og resten af Nordvestsjælland. Byens fagfolk, deriblandt smede, har typisk et stort arbejdsområde, som ikke kun dækker Slagelse, men også de omkringliggende småbyer i denne del af Sjælland.

Smed på Den Gode Håndværker

På den Gode Håndværker kan du få et overblik over de forskellige fagfolk, som findes i Slagelse. Søgefunktionen er enkel og ligetil. Den kræver blot, at du indtaster postnummer samt den fagperson, du leder efter. Oversigten giver dig mulighed for at sammenligne de forskellige fagfolk i Slagelse og derudfra vælge, hvilken en der passer dig bedst. Kontaktoplysningerne, som fremgår ud for hver virksomhed, giver dig mulighed for at tage direkte kontakt til virksomheden og indhente et uforpligtende tilbud.