Snedker Næstved

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Søren H. Rasmussen logo

Søren H. Rasmussen

Gartnervænget 4
4772 Langebæk

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Næstved

Næstved ligger på Sydsjælland nær Susåens udløb og er Sjællands femtestørste by.Byen er hovedby i Næstved kommune, som tilhører Region Sjælland.Byen er kendt for sine mange årlige kulturarrangementer, heriblandt Grøn Koncert og Næstved Festuge.

Statistik fra byen

Næstved er bosted for 43.234 indbygger: Inkluderes de omkringliggende satellitbyer, kommer Næstveds indbyggerantal dog helt op på 53.292.Som den næststørste by i regionen er Næstved i dag en betydelig handels- og industriby, men er også kendt for at have god adgang til adskillige ungdomsuddannelser og uddannelsestilbud for børn og voksne.

Kort om faget

En snedker er en håndværker specialiseret i træarbejde, hvis speciale er det mere æstetiske træarbejde sammenlignet med tømrerens rent praktiske tilgang til faget.Snedkere arbejder oftest med at fremstille møbler og interiør i træ, samt renoverer eller restaurere dele i træ der tilpasses bygningers interiør.Snedkerens arbejde består derved i at tegne, designe, renovere og producere adskillige dele og genstande i træ såsom vinduer, døre, karme, husinventar, udsmykning, møbler samt kulisser til scenebrug.Snedkeren er derved fokuseret på det æstetiske, og det smukke i træarbejdet, og er specialudannet til at holde design for øje til enhver tid.

Logistik

Næstved er en stor by med god beliggenhed når der kårer sig om kørselsmuligheder – både ring Nord og ring Øst befinder sig nær byens hjerte, og ud fra disse er det forholdsvist let at komme ud til motorvejen og bevæge sig hurtigt rundt på Sydsjælland. En snedker fra Næstved kan derved indenfor 20-30 minutter kører til henholdsvis Haslev og Slagelse.

Snedkerne på Den Gode Håndværker

Hos Den gode håndværker kigger vi altid på kvaliteten af enhver snedkers arbejde og bedømmer nøje om den enkelte snedker, eller det enkelte firma indenfor faget, lever op til de kvalitetskrav der ønskes af et arbejde indenfor så specialiseret et felt, således at potentielle kunder der ønsker snedkerarbejde udført i hjemmet, eller ønsker at se et unikt trædesign blive skabt fra bunden, har en forsikring om at arbejdet vil blive af ypperste kvalitet. Hos Den Gode Håndværker har vi fokus på at snedkere præsterer et tilfredsstillende slutresultat for kunderne, indenfor et acceptabelt tidsrum.