Snedker Nakskov

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Introduktion til byen Nakskov

Nakskov er en dansk by placeret i den vestligste del af Lolland-Falster. Byen er placeret smukt ud til vandet, og er også kendt for sin placering ned til havnen. Dette kommer også til udtryk, når byen gerne genkendes ved udtrykket søfartsbyen Nakskov. Af kendte personer fra Nakskov kan man benævne forfatteren Helle Helle, der netop i sine romaner beskriver det trivielle sågar kedelige liv i de sydligste af Sjælland. Navnet Nakskov eksisterer fra lang tid tilbage, da byens midte, og bedre kendt som nakken, var dækket i skov. Da Lolland-Falster altid har haft jord meget velegnet til at dyrke sukkerroer har det selvfølgelig også været en stor produktion i byen, dette kommer også særligt til udtryk på Damarks sukkermuseum, der netop er placeret i byen.

Statistik om Nakskov

Havnebyen Nakskov dækker over et indbyggertal på 12.758. Dette tal har dog før været højere og særligt i efterkrigstiden så man, hvordan indbyggertallet steg til 16.032 indbyggere. Byen er placeret i kommunen Lolland Falster, der har et indbyggertal på rundt regnet 42.285 indbyggere placeret på et areal på 891,92 km. På den måde udgør Nakskovs befolkning altså cirka 30% af hele Lolland-Falster kommunes indbyggere.

Snedker

En snedker er en person, der typisk arbejder med træ. Snedkerarbejde kan falde under kategorien træsmed, og arbejder særligt med at lave for eksempel døre og vinduer i træ til privatboliger eller offentlige institutioner. Derudover vil en snedker også lave inventar og møbler til boligen, så længe det er lavet af træ. På den måde har faget både et bygningsmæssigt perspektiv, når man lærer at montere vinduer, mens der også det andet perspektiv, hvis man for eksempel arbejder som møbelsnedker.

Logistik

For at komme til og fra Nakskov går primærrute 9, der netop kører lige forbi Nakskov. Hvis man kører øst på af primærrute 9, vil man ramme Sydmotorvejen omkring Maribo.

Snedker hos Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker er der repræsentanter for alle typer af snedkere. Det er muligt både at få fat i en bygningssnedker eller en møbelsnedker alt afhængigt af ens personlige behov. Derudover kan man være sikker på, at de håndværkere, der er repræsenteret hos Den Gode Håndværker arbejder kvalitetsbevidst.