Snedker Nykøbing Falster

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Søren H. Rasmussen logo

Søren H. Rasmussen

Gartnervænget 4
4772 Langebæk

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

Intro til Nykøbing Falster

I den gamle by Nykøbing Falster finder man masser af historie fra gammel tid. Samtidig danner byen også rammerne omkring flere uddannelser, handel og industri i hele Lolland Falster området. Her finder man bl.a. den gamle sukkerfabrik, forskellige uddannelsesinstitutioner og en lang tradition for fiskeri.

Nykøbing Falster i tal

I selve Nykøbing Falster bor der 16.904 indbyggere. Det er derfor også den største by på hele Falster. Tager man yderområderne med, inklusiv de satellitbyer, der ligger ude i landet op til, når man op på 22.159 indbyggere. Snedkerarbejde udført i alle slags træIgennem mange år, har vi i Norden haft en tradition for at arbejde med træ. Det er et af de materialer, vi har allermest af, og derfor ligger det også lige til højrebenet, at bringe dette ind i vores hjem. I dag anses snedkerarbejde for at være i allerhøjeste klasse. Her er der virkelig kælet for detaljerne, og man kan se hvordan der er arbejdet med det individuelle stykke træ, for at skabe det helt rigtige udtryk. Vælger man produkter udført af en professionel snedker, så får man derfor også et produkt, som kan holde nu, og i de næste mange år frem.

Transport til Nykøbing Falster

For at komme til Nykøbing Falster er det nemmest at tage sydmotorvejen, hvorfra E55 går lige igennem byen. Her kan man også tage den primærrute 9, som går fra Nykøbing Falster via Maribo tværs over Fyn.

Snedker hos Den Gode Håndværker

Hvis man ønsker snedkerarbejde udført i bedste kvalitet, så står Den Gode Håndværker klar til at hjælpe. Hvad enten du skulle have personlige ønsker, eller brug for sparring omkring en opgave. Vi tilpasser ønsker lige efter dit behov, og er leveringsdygtige i alt inden for professionelt udført snedkerarbejde. Hos os finder du snedkere med flere års erfaring, som forstår at arbejde med træet, og bringe det ønskede resultat frem. Vi tilbyder kun de bedste inden for faget, og sikrer på den måde også, at du som kunde får den bedste oplevelse med Den Gode Håndværker. Sammen er vi nemlig med til at skabe god kvalitet.