Snedker Roskilde

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Birkobyg A/S logo

Birkobyg A/S

Blokken 73
3460 Birkerød

Poul Hvitved ApS logo

Poul Hvitved ApS

Tornevangsvej 90
3460 Birkerød

Artmann Tømrer og Snedker ApS logo

Artmann Tømrer og Snedker ApS

Slejpners Plads 21
3650 Ølstykke

Tømrer og Snedkermester Søren Helweg logo

Tømrer og Snedkermester Søren Helweg

Bygmarken 21C
3520 Farum

Michaels Håndværk og Service logo

Michaels Håndværk og Service

Svalevej 2
3000 Helsingør

Gundsø Tømrer og Snedker A/S logo

Gundsø Tømrer og Snedker A/S

Hvedemarken 3
3650 Ølstykke

Snedker Peter logo

Snedker Peter

Holmensvej 20A
3600 Frederikssund

Information om Roskilde

Roskilde er en af de ældste byer i Danmark og har en central beliggenhed midt på Sjælland. Roskilde har postnummeret 4000 og er en del af Region Sjælland. Der er mange forskellige kulturelle oplevelser og seværdigheder at finde i Roskilde, som strækker sig helt fra Vikingeskibsmuseet til den verdenskendte festival. Desuden ligger Roskilde tæt på København og er en af de største og mest aktive byer.

Statistik fra Roskilde

Byen har et befolkningstal på 50.000 indbyggere, men hvis man tæller hele kommunen med, er der altså knap 90.000 indbyggere. Med den centrale beliggenhed er der mange små byer, som tager turen til Roskilde ofte. Som et af de største byer på Sjælland med et areal på 212 km2 er byen altså fyldt med attraktioner, museer og grønne arealer. Roskilde blev grundlagt helt tilbage før 980’erne og er dermed en af Danmarks ældste byer.

Hvad laver en snedker?

En snedker bruger både hænderne og hjernen. En snedker arbejder oftest med træ og laver typisk døre, møbler og andet inventar. Der er flere forskellige specialer en snedker kan have, men en stor del af arbejdet handler om at kunne rådgive kunderne og at kunne tegne og forklare ideer ud fra kundernes ønsker. Derfor er en snedker både kreativ og dygtig til at rådgive og give kunderne en god service.

Om logistikken

Roskilde har et af de bedste beliggenheder på midten af Sjælland. Det ligger meget centralt med muligheder for at skaffe kunder fra en masse små omkringliggende byer. Roskilde er en af de større byer, hvor der kommer en masse besøgende mennesker fra de nærtliggende byer. Det er nemt at komme hertil, både med bil og offentlig transport. Kørselsmulighederne er nemme, uanset hvor man kommer fra, da der går motorvej og landeveje direkte til byen.

Om snedkeren på Den Gode Håndværker

Hos hjemmesiden Den Gode Håndværker finder du din ideelle snedker i dit lokalområde. Den Gode Håndværker er en webtjeneste der gør det nemt for dig, at finde en snedker tæt på Roskilde blot ved en enkelt indtastning. Det bliver ikke nemmere!