Snedker Slagelse

Sjællands Tømrer-Snedkerservice ApS logo

Sjællands Tømrer-Snedkerservice ApS

Vestergårdsvej 2
4200 Slagelse

Georg Berg A/S logo

Georg Berg A/S

Skovsøvej 23
4200 Slagelse

Profilmontage ApS logo

Profilmontage ApS

Skovsøviadukten 3
4200 Slagelse

Tømrer og Snedkerfirma JCH ApS logo

Tømrer og Snedkerfirma JCH ApS

Baldersvej 3
4100 Ringsted

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Lars Printz A/S logo

Lars Printz A/S

Rugvænget 6
4100 Ringsted

Simon Fjord A/S logo

Simon Fjord A/S

Østergade 3
4100 Ringsted

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Intro til Slagelse

Slagelse er en dansk by, der er placeret i det nordvestlige Sjælland. Byen ligger i region Sjælland, og er faktisk den ottende største by på Sjælland. Byen er også præget af mange uddannelsesinstitutioner, hvilket er med til at give byen et rigt studieliv. I Slagelse kan man finde flere både privat skoler og offentlige folkeskoler. Der også mulighed for at læse på sygeplejerskeskolen eller pædagogseminariet. Dette foregår under University College Sjælland. Derudover kan man finde Syddansk Universitet samt handelshøjskole, teknisk skole og det almindelige gymnasium. Byen er en af Danmarks ældste byer. Dette kommer for eksempel til udtryk gennem, at Danmarks ældste teglstenskirke er placeret i Slagelse. Tager man til Slagelse kan man også opleve ruinerne af Antvorskov Kloster. Udover mange historiske begivenheder, kan man opleve et rigt handelsmiljø. Dette kommer til udtryk i byens centrum, hvor man kan finde både gågader og indkøbscenteret Vestsjælland centeret. Hvis man ønsker at opleve mere historie, kan man besøge byens egnsmuseum Slagelse Museum, hvor man kan opleve alle mulige forskellige genstande fra Slagelse og området rundt omkring.

Statistik fra byen

Byen er Sjællands 8. Største, og byen har også 33.000 indbyggere. Slagelse ligger navn til sin egen kommune, nemlig Slagelse Kommune, der har et indbyggertal på 78.140. Slagelse Kommune har et areal, der runder 567,34 kvadratmeter. Slagelse er også en af Danmarks allerældste byer, og allerede i år 1000 blev en gammel stenkirke opført i Slagelse. Det var da Slagelse by blev til.

Om snedkeren

Har man brug for råd eller vejledning til få bygget møbler eller anden inventar af træ, skal man have fat i en Snedker. Snedkere lærer at arbejde med forskellige træsorter og har genskab til forskelligt værktøj og maskiner. Snedkere vil ofte være vældig kreative, og kan derfor være med til at tegne og designe det ønskede inventar.

Logistik

Slagelse har en fantastisk placering i forhold til transport. Hvis man ønsker at få fat i en Snedker fra Slagelse, kan denne ramme et ret bredt område. Byen ligger lige ved motorvejen E20. Derudover ligger byen ikke langt fra Korsør og storbælt, og der er derfor let adgang til Fyn.

Snedkere på Den gode håndværker

At finde den helt rigtige Snedker i Slagelse er langt fra nemt. For at får lidt hjælp på vejen, kan man gå på Den Gode Håndværker, hvor man kan finde den helt rigtige Snedker.