Snedker Vordingborg

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Søren H. Rasmussen logo

Søren H. Rasmussen

Gartnervænget 4
4772 Langebæk

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Info om Vordingborg

Vordingborg er en by med en lang historie, der ligger i det sydligste Sjælland. Allerede i 1160 anlagde Valdemar den Store et slot i byen. I dag er der kun et tårn, Gåsetårnet, tilbage. Den er dog Vordingborgs vartegn. Derudover ligger der flere gamle godser rundt om byen, der vidner om den gamle historie. I dag er Vordingborg et vigtigt centrum for indkøb, uddannelse og arbejde for borgerne i byen og i kommunen og oplandet i det hele taget.

Statistik om byen

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune. I byen bor der omkring 12.000 personer. I hele kommunen, der er 621 kvadratkilometer, bor der omkring 46.000 personer. Huspriserne i Vordingborg by og i kommunen generelt er lavere end særligt i hovedstadsområdet. Det får flere og flere til at købe hus i Vordingborg og så pendle til arbejde i for eksempel København.

Lidt om snedkerfaget

Der er mange situationer, hvor det kan være nyttigt for dig at have en snedker ved hånden. Det kan for eksempel være, når du skal have lavet en hems i børneværelset eller en træterrasse foran huset. For begge dele gælder, at det er vigtigt, at det bliver lavet sikkert og forsvarligt. Det er derfor en god ide at få en professionel til det. En tømrer kan også hjælpe med mere kedelige opgaver som for eksempel at rydde op efter fugt- eller mugskader og sørge for, at alt træværket er godt og solidt.

Logistik i forhold til Vordingborg

Vordingborg er godt placeret i forhold til det sydlige Sjælland, og der er gode muligheder for at komme til og fra byen. Det gør det nemt for dig at hyre en snedker fra byen, selvom du bor et stykke væk. Fra Vordingborg til Mern tager det syv minutter, mens det fra Vordingborg til Lundby tager 18 minutter.

Snedkere på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker finder du et stort udvalg af snedkere. For alle sammen gælder, at de har været igennem en grundig screeningsproces, inden de fandt vej til vores side. Det gør vi for at kunne tilbyde dig nogle seriøse og dygtige håndværkere, der er nemme og hurtige at få fat på.