Tagdækker Nakskov

Den Gode Håndværker Postnr 4900-4999 logo

Den Gode Håndværker Postnr 4900-4999

Støt din lokale håndværker
4900 Nakskov

Tækkemand Finn Hansen logo

Tækkemand Finn Hansen

Egetvej 20
4800 Nykøbing F

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Nakskov

Som Lollands største by har Nakskov masser at byde på. Byen hører til i puljen blandt de ældre i Danmark og er en gammel handelsstad. Historisk er Nakskov kendt for sin industri og sin havnevirksomhed, noget som byen stadig trives på den dag i dag. Blandt andet er Nakskov Sukkerfabrik en af de ting, som byen er kendt for. Derudover er Nakskov kendetegnet ved den smukke gamle bymidte, hvor man blandt andet kan besøge den imponerende katedral samt se en mængde af gamle, stemningsfyldte bindingsværkshuse.

Statistik fra Nakskov

Der bor lige under 13.000 mennesker i Nakskov, hvilket gør det til en lille, men etableret by. Byen er beliggende på Lolland, Danmarks fjerdestørste ø med cirka 60.600 indbyggere.

Kort om tagdækkere

Tagdækkerbranchen er en gammel og traditionsbundet branche. En tagdækkers fineste opgave er at lægge nyt tag på stråtækkede huse. Dette betyder, at en tagdækker ofte arbejder med huse af en ældre dato, da det ofte er disse, som har tage af denne slags. Men ofte involverer en tagdækkers arbejde også reparationer, kvistarbejde og andre former for anlægsarbejde. Det er dog stråtagene der er i fokus, og en tagdækkere er derfor uddannet i at restaurere, finpudse og anlægge tag af strå på offentlige og private bygninger.

Logistik

Nakskov er en oplagt by for tækkerarbejde. Den er nemlig fyldt med gamle, traditionelle huse, som skal holdes ved lige. Tagdækkerens arbejde er derfor en vigtig komponent i at holde byen smuk. Det er nemt for en tagdækker at tilkomme Nakskov, da der er gode forbindelser til byen både fra lands og fra vands. Byen ligger tæt på Tårs Færgehavn, og derudover kommer man let dertil via primærrute 9. Tæt på Nakskov ligger byer som Nykøbing Falster, Maribo og Søllested.

Tagdækkere på Den Gode Håndværker

Vælger du en tagdækker fra Den Gode Håndværker, så kan du være sikker på kvaliteten. Vi undersøger nemlig alle vores håndværkere for at sikre, at de er samvittighedsfulde og pligtopfyldende. At bruge Den Gode Håndværker garanterer derfor tækkerarbejde af den højeste kvalitet.