Tømrer i Aalborg

Den Gode Håndværker 9000-9299 logo

Den Gode Håndværker 9000-9299

Støt din lokale håndværker
9000 Aalborg

NORDJYSK BYGGERI ApS logo

NORDJYSK BYGGERI ApS

Vesterbro 99, 4.
9000 Aalborg

A BYG snedker & tømrer ApS logo

A BYG snedker & tømrer ApS

Mølholmsvej 9 B
9000 Aalborg

Brandes Byg ApS logo

Brandes Byg ApS

Vonsyldsgade 17
9000 Aalborg

Færch & Co. Solbjerg A/S logo

Færch & Co. Solbjerg A/S

Halkjærvej 22
9200 Aalborg SV

DHK-BYG ApS logo

DHK-BYG ApS

Nibevej 48
9200 Aalborg SV

Intro til Aalborg

Aalborg er en skøn by. Der hvor Limfjorden skærer det nordligste af Danmark fra Midtjylland, finder man denne by som blandt andet er blevet kaldet Nordens Paris. De lange gå gader strækker sig gennem byen, og der er nok kulturtilbud til en hel livstid. Om sommeren flokkes turister til byen da den både attraktiv for børnefamilier og unge mennesker. Når mørket falder på, så begynder Jomfru Ane gade at lyse op.

Statistik fra Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by med næsten 115.000 indbyggere. Tæller man forstæderne med, så vokser det tal til næsten 140.000 indbyggere. I dag har byen det største optag af universitetsstuderende. Aalborg universitet har cirka 20.000 studerende tilknyttet.

Kort om faget tømrer

En tømrer favner bredt, og kan hjælpe dig med mange forskellige problemer stillinger. Grundlæggende opfatter langt de fleste en tømrer som en der arbejder i træ. Det er heller ikke helt forkert, men deres opgaver omfatter langt mere en at skære brædder ud. De er ofte en central spiller i større projekter.

Logistik for en tømrer fra Aalborg

En tømrer som har sin base i Aalborg, er meget mobil i forhold til at rykke ud i selve byen, men også i hele Aalborg byregion. De har let adgang til alle bydele i Aalborg og omegn – om det så skulle være Nørresundby. Aalborg ligger cirka 120 km fra Århus, men under 100 km fra Randers, Hobro og Hjørring. Det er altså ikke en umulighed for dem at rykke ud til disse byer.

Lidt om en tømrer på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker kan man finde den bedste tømrer til sine behov. Her bliver alle håndværkere nemlig kigget i sømmene, så forbrugeren er sikret en høj kvalitet. Det gælder også tømrer fra Aalborg. Man kan altså roligt finde sin tømrer herigennem.