Tømrer i Fredericia

Valdemarbyg ApS logo

Valdemarbyg ApS

Skovkrogen 26
7000 Fredericia

Den Gode Håndværker Postnr 7000-7399 logo

Den Gode Håndværker Postnr 7000-7399

Støt din lokale håndværker
7000 Fredericia

Tømrer Lars logo

Tømrer Lars

Egumvej 60
7000 Fredericia

Trekantens Tømrer og Bygningssnedker ApS logo

Trekantens Tømrer og Bygningssnedker ApS

Tingvejen 21
7000 Fredericia

Tømrer Experten ApS logo

Tømrer Experten ApS

Taulov Kirkevej 6
7000 Fredericia

Tømrer og Snedkerfirma v/Hans Duus logo

Tømrer og Snedkerfirma v/Hans Duus

Chr Kellersvej 6 C, 1.tv
7080 Børkop

STB Byg logo

STB Byg

Andkærvej 24
7100 Vejle

ARTUSBYG A/S logo

ARTUSBYG A/S

Islandsvej 7
7100 Vejle

Tømrermester Karsten Ellerup ApS logo

Tømrermester Karsten Ellerup ApS

Krogagervej 45
7100 Vejle

LY-BYG ApS logo

LY-BYG ApS

Toftevej 16
7080 Børkop

LIPPERTBYG.DK ApS logo

LIPPERTBYG.DK ApS

Ammitsbølvej 39
7100 Vejle

JP Jensens Tømrer og Snedkerforretning logo

JP Jensens Tømrer og Snedkerforretning

Tirsbækvej 13 A
7120 Vejle Øst

Introduktion til Fredericia

Fredericia er en af de større byer i Sydjylland, og byen har eksisteret siden 1650. Da den blev grundlagt, hed den Frederiksodde, opkaldt efter kongen, og dens nuværende navn kom først til i 1664. Den blev i sin tid bygget for at fungere som en militær fæstning, hvilket stadig fornemmes på byen den dag i dag.

Statistik om Fredericia

I Fredericia bor der i dag 41.044 indbyggere, og byen er hovedby i Fredericia Kommune samt en del af Region Syddanmark. Fredericia station er en af landets største stationer, og banegården i byen Taulov, beliggende cirka 10 kilometer fra Fredericia, har en vigtig funktion for godstransport.

Tømrer

En tømrer er en person, der udfører tømrerarbejde. Det kan eksempelvis være at lægge gulve, opsætte loft eller lave tag. Han eller hun kan også lave varmeisolering, opstille skillevægge og indsætte eksempelvis døre og vinduer. En tømrer kan lave masser af forskellige ting, og det han eller hun kan afhænger helt af, hvad han eller hun har specialiseret sig i.

Logistik

Fredericia har en super beliggenhed, og det er derfor ikke særlig svært at komme hverken frem eller tilbage til eller fra byen, ligegyldigt hvor i landet du befinder dig. I byen mødes motorvejene E45 og E20, og derfor kan man nemt bevæge sig mod byen i bil. Fra København tager det cirka 2,5 time at kommer dertil, og fra byer tættere på som Århus og Odense tager det henholdsvis 1 time og 15 minutter og 51 minutter.

Tømrer hos Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker hjælper vi dig med lige netop det, du ønsker at få lavet. Vi har fokus på både den gode kvalitet samt god kundeservice. Ligegyldigt hvad du gerne vil have lavet, skal vi nok finde en løsning, og du skal aldrig være bange for at snakke med os om dine ønsker og det, du tænker. Derfor skal du finde din tømrer hos Den Gode Håndværker.