Tømrer Haslev

Thomas Guld ApS logo

Thomas Guld ApS

Irisvej 7
4600 Køge

JVH Byg logo

JVH Byg

Tangmosevej 86
4600 Køge

Steen Bjørnskov ApS logo

Steen Bjørnskov ApS

Birkevej 5
4600 Køge

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

Vinzent A/S logo

Vinzent A/S

Stevnsvej 12
4600 Køge

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Køge Tømrerfirma A/S logo

Køge Tømrerfirma A/S

Unionsvej 7
4600 Køge

Intro til Haslev

Tager man en lille køretur ud af den dejlige hovedstad København, så kommer man efter cirka 60 kilometer til en mindst lige så dejlig by, om end den måske er lidt mindre en København.

Statistik

Denne by hedder Haslev, og hvad den ikke har i størrelse, har den i medmenneskelighed og åbenhed. Blandt de cirka 10.000 indbyggere finder man nogle af de mest flinke mennesker i hele landet, og det kan tydeligt ses i måden, hvorpå det smitter af på andre fag. I Haslev, ligesom alle andre steder, er der et stort behov for dygtige håndværkere, og det er ikke altid nemt at finde dem, men heldigvis kan man nemt finde frem til nogle i eller omkring Haslev. Byen blev for alvor skabt da den blev stationsby i 1870 og har stødt vokset siden.

Intro til tømrerfaget

Især en tømrer kan man nemt finde i Haslev. Her er de nemlig særdeles dygtige, og måske er de blandt nogle af de bedste i hele landet. Derfor kan man godt regne med at få en god behandling, hvis man finde en her. Mange mennesker, specielt mænd, har en tendens til at tro de kan klare alting selv. Mange mener, at de går rundt med en lille handyman nede i maven, og det er måske også rigtig nok, men når det kommer til større projekter, så bør man søge hjælp hos specialister. Derfor skal man finde en dygtig tømrer i Haslev.Tømrere arbejder typisk med at bygge nye huse, restaurere eller om bygge. Der skal lægges gulve og sættes loft op. Der skal isoleres og monteres tagspær og tagplader. Der kan også blive behov for at sætte nye vægge op, monteres døre, vinduer og skillevægge. Nogle elementer bliver etableret på byggegrunden. Andre ankommer i færdig stand og skal blot monteres.Det kræver en god fysik at være tømrer. Og så er det også vigtigt, at man kan finde ud af at stå på en stige uden at blive for svimmel. Der er således nogle krav til personlige egenskaber, som er afgørende for at blive en god tømrer, som man bør undersøge, før man stiller op første dag som tømrerlærling. Sidst men ikke mindst skal man også kunne begå sig på byggepladsen, kunne tale med i skurvognen og vide, hvornår man skal tage fat.

Logistisk

Haslev ligger centralt placeret på Midtsjælland, med kort køreafstand til Sydmotorvejen. Derudover er der gode landevejsforbindelser til både Ringsted og Næstved.

Tømrere på Den gode håndværker

Når man starter et projekt, kan det være svært at vide, præcis, hvad det indbefatter og hvor meget en håndværker vil og bør koste. Derfor skal man kigge lidt rundt efter en til den rette pris, som også kan udføre opgaven tilfredsstillende. Den gode håndværker er dog ikke svær at finde i Haslev, og der findes mange gode tømrer her. Derfor kan man roligt tage fat i en af dem, så man kan få realiseret sin drømme.Vi har valgt håndværkerne ud fra nogle klart definerede kriterier, som vi har udviklet. Vi forventer, at de rydder op efter sig selv, leverer et godt stykke arbejde, som bliver færdigt til tiden og koster det, der var aftalt. Derudover må de godt være anbefalet af andre og være med i en garantiordning. Med de seks kriterier har vi rimelig mulighed for at give en god oplevelse til kunderne på Den gode håndværker.