Tømrer Hjørring

Tømrermester Frederik K.Simonsen logo

Tømrermester Frederik K.Simonsen

Aastrupvej 582 A
9800 Hjørring

Tømrerfirma Mc logo

Tømrerfirma Mc

Bøgstedvej 309 B
9800 Hjørring

Ilbro Tømrer og Maskinsnedkeri logo

Ilbro Tømrer og Maskinsnedkeri

Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Tømrerfirmaet Poul Anker & Karsten Sørensen logo

Tømrerfirmaet Poul Anker & Karsten Sørensen

Goldevej 23
9800 Hjørring

Carportspecialisten ApS logo

Carportspecialisten ApS

Egebjergvej 28
9800 Hjørring

EN Byg ApS logo

EN Byg ApS

Toftegårdsvej 18
9900 Frederikshavn

Bobbyg logo

Bobbyg

Rimmens Alle 68
9900 Frederikshavn

JK-ENT ApS logo

JK-ENT ApS

Ravmarken 6 A
9970 Strandby

Geisler Construct logo

Geisler Construct

Buen 7
9900 Frederikshavn

Larsen og Tamborg A/S logo

Larsen og Tamborg A/S

Barfredsvej 1
9900 Frederikshavn

Lars D. Nielsen & Søn logo

Lars D. Nielsen & Søn

Rødkælkevej 3-5
9990 Skagen

Intro til Hjørring

Hjørring ligger i Vendsyssel i Nordjylland. Her er der ikke så tæt befolket, og Hjørring udgør en af de største byer i området. Selvom Hjørring ikke altid har ligget der som by, så har området været befolket siden oldtiden og har blandt andet haft en række store gravhøje.I dag er Hjørring især kendt for det store indkøbscenter og så sit bibliotek. Fordi Hjørring er Vendsyssels største by, pendler rigtig mange hver dag hertil for at studere og arbejde.

Statistik fra Hjørring

Hjørring har omkring 26.000 indbyggere. Hjørring er den største by i Vendsyssel. Byen er en gammel købstad og er en del af Region Nordjylland.

Kort om faget

Den uddannede tømrer skal lære en lang række teknikker, som man skal bruge i forbindelse med design og konstruktion af bygninger af forskellig art. Når vi ringer efter en tømrer, så er det derfor ofte fordi vi skal have lavet noget på huset, arbejdspladsen, skuret eller carporten. En tømrer udfører både de praktiske byggeopgaver og er med til at styre de logistiske processer.

Logistikken for tømrer i Hjørring

Hjørring ligger som et knudepunkt i sit område, og derfor er der sørget for masser af gode transportmuligheder ind og ud af byen. Udover en vel befærdet motorvej er der flere hovedveje, der forbinder byen med blandt andet Aalborg, Frederikshavn, Hirtshals og Sæby.

Tømrer hos Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker finder du en oversigt over alle de tømrere, som vi samarbejder med. Du kan både finde tømrere lokalt i Hjørring, men også i resten af landet. Vores kreds er nemlig bred, men det betyder ikke, at den ikke er eksklusiv. For at fungere som tømrer hos Den Gode Håndværker skal man nemlig være dygtig til sit job. Her har vi fokus på den gensidige oplevelse mellem tømrer og kunder, både med hensyn til det endelige resultat, men også med hensyn til processen.