Tømrer Holbæk

EBH BYG logo

EBH BYG

Mårsøvej 4
4300 Holbæk

HM Gruppen A/S logo

HM Gruppen A/S

Tåstruphøj 54
4300 Holbæk

Tømrermester Dennis Heine ApS logo

Tømrermester Dennis Heine ApS

Knevelsvej 30
4300 Holbæk

Hassel-Byg ApS logo

Hassel-Byg ApS

Søstrupvej 59
4300 Holbæk

Viggo Nielsen og Sønner logo

Viggo Nielsen og Sønner

Bødkervej 4
4300 Holbæk

Aage Th. A/S logo

Aage Th. A/S

Svenstrupvej 86
4400 Kalundborg

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Tømrer Mikkel logo

Tømrer Mikkel

Strædet 4
4400 Kalundborg

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Houg Tømrer og Snedkerfirma logo

Houg Tømrer og Snedkerfirma

Holbækvej 5A
4400 Kalundborg

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Marc Lunding logo

Marc Lunding

Istebjergvej 41
4400 Kalundborg

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

HJ Byggeentreprise logo

HJ Byggeentreprise

Skovbakkerne 28
4400 Kalundborg

Intro til Holbæk

Holbæk ligger i Nordvestsjælland og er den største by i denne landsdel. Den er hovedby i Holbæk Kommune og der bor godt 28.000 mennesker i selve Holbæk. Byen ligger ved en fjord, hvor den tidligere industrihavn er blevet revet ned til fordel for et nyere etagebyggeri, som falder i hak med byens voksende erhvervsliv.

Statistik om Holbæk

Holbæk er grundlagt i 1236 og er siden vokset betydeligt. I hele Holbæk Kommune bor der knap 71.000 mennesker. I alt fylder Holbæk næsten 580 kvadratkilometer. Byen har altid haft et levende erhvervsliv, men det er vokset i de senere år. I 00'erne var Holbæk en af de fem hurtigst voksende byer i Danmark.

Tømrer

De fleste af os har en idé om, hvad en tømrer laver. Det er et af de håndværksfag, som spænder videst taget deres opgaver i betragtning. Når man tænker 'tømrer', tænker man måske vedligeholdelse, optimering og bebyggelse af almindelige huse. Og det er også rigtigt; tømreren er ham eller hende, der skifter vinduer, sætter vægge op eller river vægge ned, skifter gulv eller lægger tagpap. Det kræver en god fysik at være tømrer, da der skal arbejdes hårdt og nogle gange i problematiske stillinger, som kan give fx rygskader, som selvfølgelig kan undgås ved at være i god form og bruge de rigtige stillinger. Med tømrerfaget er der selvfølgelig nogle overlap med andre fag, men det skyldes netop, at de arbejder så bredt.

Logistik

Holbæk ligger ca. 60 kilometer fra København og har motorvejsforbindelse til både Roskilde og København og fra den vej til resten af Danmark. Meget af erhvervslivet er vokset syd for byen og hertil er der selvfølgelig også gode forbindelser.

Tømrere hos Den Gode Håndværker

Den Gode Håndværker er sat i verden for at give dig som forbruger den bedst mulige adgang til kompetent arbejdskraft hvad end det er en tømrer, glarmester eller gulvlægger. Vi har en lang række yderst kompetente tømrere tilknyttet Den Gode Håndværker som sikrer dig, at det arbejde du skal have udført på dit hus, er i sikre hænder.