Tømrer Kalundborg

Aage Th. A/S logo

Aage Th. A/S

Svenstrupvej 86
4400 Kalundborg

Tømrer Mikkel logo

Tømrer Mikkel

Strædet 4
4400 Kalundborg

Houg Tømrer og Snedkerfirma logo

Houg Tømrer og Snedkerfirma

Holbækvej 5A
4400 Kalundborg

Marc Lunding logo

Marc Lunding

Istebjergvej 41
4400 Kalundborg

HJ Byggeentreprise logo

HJ Byggeentreprise

Skovbakkerne 28
4400 Kalundborg

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

EBH BYG logo

EBH BYG

Mårsøvej 4
4300 Holbæk

HM Gruppen A/S logo

HM Gruppen A/S

Tåstruphøj 54
4300 Holbæk

Tømrermester Dennis Heine ApS logo

Tømrermester Dennis Heine ApS

Knevelsvej 30
4300 Holbæk

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Hassel-Byg ApS logo

Hassel-Byg ApS

Søstrupvej 59
4300 Holbæk

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Viggo Nielsen og Sønner logo

Viggo Nielsen og Sønner

Bødkervej 4
4300 Holbæk

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Intro til Kalundborg

Kalundborg er som mange andre gamle danske byer også en gammel købstad, som ligger på Nordvestsjælland, som er kendt for at være et meget smukt område. Kalundborg har haft mange forskellige funktioner i tidens løb, men i dag er det primært som handels- og oplandscentrum for hele Nordvestsjælland, at det tjener.

Statistik over byen

Byen har 16.431 indbyggere og er dermed en af de mange middelstore byer, som ligger rundt omkring i Danmark. En ting, som kendetegner Kalundborg er den store samling af stenhuse fra middelalderen. Faktisk befinder den største samling af stenhuse fra middelalderen overhovedet i Danmark sig netop her i denne by, og derfor kommer der også en del turister for blandt andet at se dette og så selvfølgelig den smukke kirke.

Tømrer

Der kan være utrolig mange opgaver og udfordringer, som man kommer til at så overfor i forbindelse med, at man ejer sit eget hus. Det kan være meget udfordrende at klare det hele selv, og det er slet ikke altid, at man skal gøre det. Det kan være rigtig godt at ringe efter hjælp fra en tømrer. Det er nemlig sådan, at de virkelig har forstand på det, som de foretager sig, og dermed ender man tit og ofte med at få et langt bedre resultat, end man havde forestillet sig.Tømreren er i sving både ved nybyggeri, restaurering af ældre bygning og renovering. Der skal typisk lægges nyt gulv, sættes lofter op, sættes tagspær og lægges tagplader. Derudover er der også skillevægge, der skal sættes op, og isolerende materiale, der skal monteres. Døre og vinduer monteres ligeledes af tømreren samt træbeklædning uden på husene.Det kræver en ret god fysik at være tømrer. Der arbejdes ofte i skæve arbejdsstillingen, på knæ eller i højden, hvor der skal kompenseres med rå muskelkraft. Jobbet er derfor ikke for hvem som helst. Man skal ydermere kunne stå tidligt op og kunne være med på tonen i skurvognen, når der skal spises madpakke i frokostpausen. Jobbet som tømrer kræver således både noget af medarbejderen ret fysisk, personligt og socialt. Kan man se sig selv trives med alle de elementer, er arbejdet som tømrer perfekt.

Logistik

Kalundborg ligger helt ude vest på Sjælland, og der har været tale om et trafikalt knudepunkt i Danmark, specielt i forbindelse med færger og tog, da Kalundborg er endestation for Nordvestbanen. Dette har dog været lidt på retur de senere år, og i dag er der desværre ikke så mange færger, der benytter sig af Kalundborg som plads til at lægge an. Derfor kan det måske også nogle gange være lidt svært at få arbejdskraft, som hører til udenbys, men det kan lade sig gøre i forbindelse med en tømrer i Kalundborg.

Tømrer på Den Gode Håndværker

Når man står og skal bruge en tømrer til et eller andet projekt, som man har kørende derhjemme, så er det en god idé at være sikker på, at man har fat i noget kvalitet, og det kan man på Den Gode Håndværker.Det skyldes nok, at vi opererer med seks principper, når vi skal finde håndværkere til portalen. Vi vil nemlig kun have dem med, som er med i en garantiordning og rydder op efter sig selv. De bør også levere et godt stykke arbejde til tiden. Og holde sig til den aftalte pris. Sidst men ikke mindst skal de være anbefalet af andre. Ved kun at have håndværkere med, som lever op til disse krav, har vi gjort vores til at man finder den rette til opgaven via vores platform. Så når du skal finde en tømrer i Kalundborg, kan du trygt finde vedkommende hos os.