Tømrer Karlslunde

Byggefirmaet Birk logo

Byggefirmaet Birk

Møllestenen 7
3140 Ålsgårde

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Intro til Karlslunde

På Østsjælland ligger der en dejlig by ved navn Karlslunde. Området er skønt og er alt det bedste man kan forestille sig fra Sjælland, når man bevæger sig uden for hovedstaden. Byen ligger tæt ved Greve strand,

Statistik

Generelt er stedet meget rart at være om sommeren, og sommeren er også der, hvor byen oplever mest liv. Hvis man ser bort fra sommergæster, så lever der omkring 50.000 mennesker i Karlslunde, og alle disse mennesker kan af og til have brug for en god håndværker i form af en tømrer. Greve og Karlslunde bærer præg af at selve byen først blev grundlagt i 1960erne og blev brugt primært til landbrug i tiden op til.

Intro til tømrerfaget

Tømrerfaget er et af de klassiske håndværksfag, som aldrig går af mode. Et stolt håndværk, hvor man tydeligt ser forskel på faglært og ufaglært arbejdskraft. Derfor tilrådes det altid, uanset lokation, at benytte sig at en autoriseret tømrer. Tømrerfaget byder på et væld af udfordringer, lige fra etablering af spær i nybyggeriet til montering af fejelister i køkkenet efter en renovering. En dygtig og faglært tømrer behersker alle disse opgaver uanset om det er større byggerier eller om det er mindre renoveringer.Men der er mange flere opgaver for en tømrer. Tømreren bliver typisk tilkaldt, når der skal sættes døre eller vinduer i. Skal der monteres tagpap, spær og tagplader, er det også ham, der står for skud. Skillevægge sætter heller sig selv op, ligesom forskallingsarbejde og pladebeklædninger ikke laver sig selv.Det kræver derfor en god fysik og en god arbejdsmoral at være tømrer. Man skal kunne stå tidligt op, tage fat hele dagen og tale med de andre i pausen. Der er også en del krævende arbejdsstillinger såvel som opgaver i højden. man skal derfor som tømrer have det fint med højder og det øverste trin på stigen.

Logistik

Karlslunde er en del af Greve kommune som også indbefatter mindre byer. Det vil derfor være naturligt for en tømrer herfra, at dække hele kommunen, og de rykker da også ud, hvor det skal være. E20 motorvejen passerer lige forbi Karlslunde, hvilket giver en tømrer endnu mere frihed, og hun kan være hurtigere fremme, selv hvis opgaven ligger udenfor Greve kommune. Grundet udvidelsen af Køge Bugt Motorvejen er transporttiden til og fra eksempelvis København blevet nedbragt betragteligt, også i myldretiden. Går rejsen sydpå mod Køge, Ringsted, Slagelse elle Vordingborg glider trafikken ligeså nemt efter udvidelsen.

Tømrere på Den gode håndværker

Det er altid en udfordring at finde ud af præcis, hvilken tømrer man skal vælge, og hvad den rette pris bør være, men hvis man søger hjælp hos ”den gode håndværker”, så kan man finde råd og vejledning. Her kan man nemt finde en meget dygtig håndværker fra Karlslunde.Og man kan netop finde en af de gode, lokale håndværkere her, fordi vi har valgt dem ud fra seks kriterier. Vi forventer, at de leverer et godt stykke arbejde, til tiden og til den aftalte pris. De skal kunne rydde op efter sig selv. De skal være anbefalet af andre. Og så skal de være med i en garantiordning eller kunne dokumentere end lang og sund historik for deres virksomhed. Hvis alt stemmer, kan de være med på Den gode håndværker.