Tømrer Køge

Thomas Guld ApS logo

Thomas Guld ApS

Irisvej 7
4600 Køge

JVH Byg logo

JVH Byg

Tangmosevej 86
4600 Køge

Steen Bjørnskov ApS logo

Steen Bjørnskov ApS

Birkevej 5
4600 Køge

Vinzent A/S logo

Vinzent A/S

Stevnsvej 12
4600 Køge

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Køge Tømrerfirma A/S logo

Køge Tømrerfirma A/S

Unionsvej 7
4600 Køge

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

Intro til Køge

Køge ligger syd for København. Det er en gammel handelsby, hvor der er mange gode handelsmuligheder. Byen er blandt andet kendt for kunstmuseet KØS og for at være stedet, hvor cykelløbet Sjælland rundt starter. Derudover er byen kendt for at være en industri- og fiskeriby.

Statistik om Køge

Der er lige knap 37.000 mennesker, der kalder Køge for hjem (2016). Det inkluderer nogle af de satellitbyer, der ligger i nærheden. I hele kommunen bor der lidt over 56.000 mennesker. Køge blev grundlagt i 11-tallet, hvilket de gamle huse i midten af byen også stadig bærer præg af.

Kort om tømrerfaget

Overordnet set arbejdet tømreren både med nybyggeri samt med restaurering af eksisterende bygninger. Der er mange forskellige store og små opgaver, som en tømrer kan klare for dig. Det kan for eksempel være at lægge gulv i forbindelse med nybyggeri eller at udskifte et trægulv, hvis du gerne vil have det repareret. En tømrer kan også hjælpe dig med at lave et nyt køkken eller lignende. Derudover kan en tømrer også hjælpe dig med en lang række mindre opgaver og for eksempel hjælpe dig med at vedligeholde et træhus.Det kræver sin mand M/K at være tømrer. For man skal stå tidligt op, være klar på byggepladsen og være indstillet på at tage fat. Arbejdet foregår ofte i skæve arbejdsstillinger og kan tit være i højden på en stige eller i forbindelse med opsætningen af et tag. Tagspær skal skrues op og tagpap sømmes fast. Det kan kun ordnes af en tømrer. Og de skal derfor kunne arbejde i højden og have en god balance.Tømreren har en lang række seje redskaber i det daglige arbejde lige fra sømpistol til tommestok og skruemaskine. Redskaberne hænger i bæltet og på den måde kan du altid finde frem til tømreren på byggepladsen.

Logistik

Der er gode muligheder for at komme til og fra Køge – både hvis du skal til og fra hovedstaden, og hvis du skal til og fra det øvrige Sjælland. Det gør også, at der er mange, der har valgt Køge som deres base, mens de pendler til en anden by for at arbejde.På grund af det store indbyggertal er der derfor også en række håndværkere i byen. De gode kørselsforhold gør, at du nemt og hurtigt kan få en håndværker fra Køge til at komme, hvis du bor uden for Køge by eller uden for Køge Kommune.

Tømrere på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker er vores passion at hjælpe andre med at finde en kompetent håndværker, der kan hjælpe dem med en række forskellige opgaver. Vi har derfor selvfølgelig også en lang række forskellige tømrere tilknyttet vores side. Derudover har vi gjort det nemt for dig at finde en lokal håndværker. Det gælder for eksempel en tømrer fra Køge, som du nemt finder ved at søge på vores side. Alle håndværkere skal leve op til vores strenge krav om kvalitet. Og vi har faktisk defineret kvalitet og nedskrevet seks kriterier, som vi vælger håndværkerne ud fra. Vi går ud fra, at opgaven udføres godt, til tiden og til den aftalte pris. Vi forventer også, at der ryddes op efter endt arbejde. Derudover bør virksomhederne også være med i en garantiordning. Og de skal selvfølgelig også være anbefalet af andre af de gode, lokale håndværksvirksomheder. På den måde har vi gjort, hvad vi kan, for at du får en god oplevelse, når du vælger en af vores profiler.