Tømrer i Kolding

Den Gode Håndværker Postnr 6000-6099 + 6600-6699 logo

Den Gode Håndværker Postnr 6000-6099 + 6600-6699

Støt din lokale håndværker
6000 Kolding

Tømrermester Thomas Anker ApS logo

Tømrermester Thomas Anker ApS

Værkstedsvej 2
6000 Kolding

PH Tømrer logo

PH Tømrer

Låsbygade 62, 1.th
6000 Kolding

Tømrer & Snedker Thomas Olsen ApS logo

Tømrer & Snedker Thomas Olsen ApS

Grønholtparken 131
6000 Kolding

R. F. Montage logo

R. F. Montage

Seest Bakke 54
6000 Kolding

DN Tømrer A/S logo

DN Tømrer A/S

Albuen 46
6000 Kolding

Introduktion til Kolding

Kolding er placeret i Sydjylland og er Danmarks syvende største by. Kolding tilhører Kolding Kommune og hører samtidig til Region Syddanmark. Fjordbyen har utrolig meget industri, da byen er en del af trekantsområdet. Dette skyldes, at trekantsområdet er knudepunktet for handel og transport på grund af beliggenheden til motorvejen.

Statistik om Kolding:

Der er blevet registreret til at bo omkring 60.508 indbyggere i Kolding. Kolding er et meget eftertragtet sted at bo, da der er mange ting at opleve. Man er nødt til at opleve Koldinghus, gå en tur om kærligheds søen, se den hyggelige gågade samt shoppe løs i Kolding Storcenter.

Tømrer:

En tømrer har hænderne rigtig skruet på, da de kan blive udsat for mange krævende arbejdsopgaver. En tømrer ordner bl.a. montering, opsætning af vægge, lægger gulv og lignende arbejdsopgaver. Man skal have en bred viden indenfor faget, da arbejdsopgaver kan løses på mere end en måde.

Logistik:

Kolding ligger placeret lige ud til motorvej E45, så man nemt kan køre mod Fyn eller videre op mod Århus. Skal man til København i bil tager det omkring 2,5 time og fra Kolding til Århus omkring 1 time Fra Kolding Banegård kan man tage forskellige toge, som bl.a. går mod København eller mod Århus.. Der går toge ca. hvert 20. minut således, at man nemt kan finde den afgang der passer.

Tømrer hos Den Gode Håndværker:

Den Gode Håndværker samler alle de bedste tømrerfirmaer i dit nærområde så du nemt kan få indhentet et tilbud fra dem. Den Gode Håndværker er med til at spare dig for tid til at slå de forskellige firmaer op. Som kunde kan man roligt vælge en tømrer gennem Den Gode Håndværker, da man er dækket af garantiordningen, hvis noget går galt. Alle tømrer hos Den Gode Håndværker har fået gode anmeldelser fra tidligere kunder. På denne måde kan man hurtigt finde ud af om det er en tømrer man vil benytte sig af.