Tømrer Korsør

Vesterskov Tømrer og Snedkerfirma logo

Vesterskov Tømrer og Snedkerfirma

Skovbrynet 2A
4220 Korsør

BBH-Byg logo

BBH-Byg

Lokesvej 17
4220 Korsør

ELTO ApS logo

ELTO ApS

Nordvangen 3
4220 Korsør

Tømrermester Søren Rasmussen logo

Tømrermester Søren Rasmussen

Kjærsvej 83
4220 Korsør

TM Jessen logo

TM Jessen

Reskavej 3
4220 Korsør

Korsør Byggeservice logo

Korsør Byggeservice

Fladsken 7 - 9
4220 Korsør

Sjællands Tømrer-Snedkerservice ApS logo

Sjællands Tømrer-Snedkerservice ApS

Vestergårdsvej 2
4200 Slagelse

Georg Berg A/S logo

Georg Berg A/S

Skovsøvej 23
4200 Slagelse

Profilmontage ApS logo

Profilmontage ApS

Skovsøviadukten 3
4200 Slagelse

Tømrer og Snedkerfirma JCH ApS logo

Tømrer og Snedkerfirma JCH ApS

Baldersvej 3
4100 Ringsted

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Lars Printz A/S logo

Lars Printz A/S

Rugvænget 6
4100 Ringsted

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

Tømrermester Scheibel ApS logo

Tømrermester Scheibel ApS

Haslevvej 24D
4100 Ringsted

Simon Fjord A/S logo

Simon Fjord A/S

Østergade 3
4100 Ringsted

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

CP Tømrerfirma ApS logo

CP Tømrerfirma ApS

Islandsvej 16
4200 Slagelse

Tømrermester Lars Bruun logo

Tømrermester Lars Bruun

Byhøjvej 9
4200 Slagelse

Mester Byg Sjælland ApS logo

Mester Byg Sjælland ApS

Englerupvej 98
4100 Ringsted

Intro til Korsør

De fleste mennesker har nok på et eller andet tidspunkt hørt om Korsør. Det kan være i mange forskellige forbindelser, at man har hørt om det, men de fleste danskere kender nok byen fra, at den var byen, som man enten skulle til eller fra, når man skulle sejle over med storebæltsfærgen. Storebæltsbroen kom så i 1997, og siden da er Korsør mest blevet en gennemkørsels by, som der alligevel er mange mennesker, der standser ved en gang imellem. At Storebæltsbroen er der gør i hvert fald, at de fleste mennesker kender til byen.

Statistik fra Korsør

Korsør er en mellemstor by med 14.603 indbyggere, og der er 78.140 i hele kommunen. Kommunen har et areal på 567 kvadratkilometer. Der er ingen tvivl om, at byen helt sikkert har haft stor betydning som overfarts by mellem Fyn og Sjælland til alle tider, men hvornår det præcist er, at byen er grundlagt vides ikke med sikkerhed. Man mener, at det er Svend Grathe, der har grundlagt byen.

Kort om tømrere

En tømrers fag spænder meget vidt, men det har i hvert fald at gøre med opgaver, hvor det kræves, at man er god med hænderne. Det er tit opgaver som opførelse af huse til almindelige mennesker, det kan også være, at man skal bygge noget til erhvervsbrug. Mange tømrere beskæftiger sig også rigtig meget med ting, som løbende skal forbedres på bygninger. Det kan være sådan noget som et tag, der skal skiftes, eller det kan være, at vinduerne eller dørene alle skal udskiftes på et hus. Der skal også lægges eller repareres gulve, der skal monteres tagplader, skillevægge skal op og brædde- og træbeklædninger skal sømmes fast. Det er sådan nogle opgaver, som en tømrer har.Og det er vel at mærke opgaver, som kræver en god fysik. Man kan ikke komme fra sofaen og direkte ud på arbejdspladsen uden at pådrage sig seriøse skader. Man skal derimod være i fysisk form og have en god arbejdsmoral, så man er klar til at tage fat. På den måde undgår man også at få en elastik under osten, når der er frokost.

Logistik

Korsør er beliggende på Sjællands vestkyst, og derfor er det måske lidt begrænset, hvor meget ind i Sjælland en tømrer fra Korsør kommer. Men det er faktisk sådan, at han sagtens kan komme over til Fyn og udføre mange opgaver, hvor han kan være på kort tid på grund af Storebæltsbroen, og så kan han selvfølgelig også komme ud til opgaver i byerne, som ligger omkring Korsør.

Tømrere på Den Gode Håndværker

Når man vælger at få fat i en håndværker på Den Gode Håndværker, så kan man være helt sikker på, at man får leveret et stykke arbejde, som er ordentligt udført hele vejen igennem, uanset om der er tale om opførelse af et hus eller noget helt andet.Vi holder standarden ved kun at vælge håndværkere, som lever op til vores seks kriterier. Vi regner med, at de kommer til tiden, leverer et godt stykke arbejde til den pris, der er aftalt. Derudover regner vi også med, at de er med i en garantiordning, at de rydder op efter sig selv og anbefalet af andre. Med alle disse kriterier opfyldt er der mulighed for at være med på Den gode håndværker.