Tømrer Maribo

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Lidt om Maribo

Maribo ligger i den østlige del af Lolland og er en mindre provinsby. Som noget ret specielt er den en tidligere købstad, der ligger inde i landet. Købstæder var ellers normalt placeret ved havet. Der er dog noget vand ved byen. Maribo ligger nemlig ved Maribosøerne, hvor der sejler turistbåde rundt om sommeren til de små øer. Udover sin beliggenhed ved søerne er Maribo også kendt for at være hjembyen for digterpræsten Kaj Munk.

Statistik om byen

Der bor omkring 6000 mennesker i Maribo, der er en del af Lolland Kommune. I Lolland Kommune bor der omkring 43.000 mennesker på kommunens 891 kvadratkilometer. Huspriserne på Lolland er generelt lavere end i andre dele af landet.

Lidt om tømrerfaget

Der er mange situationer, hvor det kan være praktisk for dig at ansætte en tømrer. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil have lavet en tilbygning til dit hus eller gerne vil have en carport til bilen. Det kan være fristende at kaste sig ud i det selv, men det er også et stort projekt, hvor du skal vide, hvad du gør, før du kaster dig ud i det. Det kan derfor være en god ide at få en tømrer til at lave det for dig.

Logistik i forhold til Maribo

Maribo ligger ved motorvej E47 og er dermed et vigtigt knudepunkt på Lolland. Fra byen er der da heller ikke langt til de omkringliggende byer. Bor du i Sakskøbing, Nakskov eller Rødby kan du nemt få besøg af en tømrer fra Maribo. Der er nemlig kun henholdsvis otte kilometer, 28 og 13 kilometer. Bor du på Falster eller Sjælland, er det faktisk også muligt at hyre en tømrer fra Maribo. Til Nykøbing Falster er der 26 kilometer, mens der til Vordingborg er 52 kilometer.

Tømrere på Den Gode Håndværker

Vores vigtigste opgave på Den Gode Håndværker er at gøre det nemt for dig at finde en kompetent tømrer. Vi har kendskabet til at kunne finde de absolut bedste og præsentere dem på vores hjemmeside. Hvis du ikke kender håndværksbranchen særlig godt, kan det være svært for dig at vurdere, om en tømrer er god eller ej.