Tømrer Næstved

Hauge Byg ApS logo

Hauge Byg ApS

Grøftestykkerne 39
4700 Næstved

ASH Byg logo

ASH Byg

Pederstrupvej 15
4700 Næstved

ABC Byg ApS logo

ABC Byg ApS

Fodbygårdsvej 33
4700 Næstved

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Idebyg logo

Idebyg

Herningvej 26B
4800 Nykøbing F

Bjarne Petersen A/S logo

Bjarne Petersen A/S

Københavnsvej 12
4800 Nykøbing F

Thomas Kristensen logo

Thomas Kristensen

Toftevej 5
4800 Nykøbing F

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Søren H. Rasmussen logo

Søren H. Rasmussen

Gartnervænget 4
4772 Langebæk

MP Energibyg logo

MP Energibyg

Dambækvej 5
4800 Nykøbing F

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Næstved

Næstved er en ret stort by på Sjælland. Faktisk er det den femtestørste by, og dermed er det klart, at den har en stor betydning for samfundet generelt. Næstved har i dag mange uddannelsesinstitutioner, det er en handels- og industriby, men så har den også rigtig mange museer og generelle kulturelle arrangementer. Derfor kan man vist godt sige, at man ikke kommer til at kede sig, når man befinder sig i denne by.

Statistik fra Næstved

Der er 42.979 mennesker, der har valgt at bosætte sig i byen, og det gør den som sagt til den femtestørste på Sjælland. Kommunen har 82.342 indbyggere, og kommunens areal strækker sig over 681 kvadratkilometre.

Kort om tømrer faget

En tømrer kommer man højst sandsynligt til at have brug for på et eller andet tidspunkt i ens liv. Det er et fag, som bliver brugt rigtig meget, og der er bare så mange ting her i livet, som en tømrer kan komme til at hjælpe en med. Det kan være i forbindelse med opførelse af et hus, som skal være ens hjem fremover, det kan også være, at man vil have en tilbygning af det hus, som man måske har nu, eller man skal måske have skiftet vinduer, døre eller tag. Det kan være, der skal sættes skillevægge op, sættes lofter, tagplader eller spær op, lægges gulve eller monteres trapper. Alle disse opgaver og meget mere kan en tømrer hjælpe dig med, og en tømrer fra Næstved kan være rigtig god at benytte sig af.En tømrer skal være i god fysisk stand for at kunne klare jobbet. Det foregår nemlig ofte i højden, på stiger eller i en svær arbejdsstilling. Der er tilmed mange, tunge løft og lange arbejdsdage. Så en god fysik får tømreren langt i karrieren. Men der skal også en god portion arbejdsmoral til, så man kan komme op om morgenen og levere kvalitetsarbejde. Dertil kommer også, at man skal rydde op efter sig selv og tage fat dagen igennem, så man ikke får hug af de andre tømrere, når man mødes i skurvognen i pausen.

Logistikken

Næstved er som sagt en ret stor by, og det afspejler sig også i forhold til logistikken i byen. Der er rigtig gode forbindelse rent infrastrukturmæssigt, og man kan hurtigt komme til og fra byen med bil. Hvis man godt kunne tænke sig at benytte sig af en tømrer fra Næstved, men man ikke lige bor i byen, så kan det stadig sagtens lade sig gøre, for han kan være hos dig på meget kort tid på grund af den gode infrastruktur i byen. Næstved ligger tæt på Sydmotorvejen og der er gode landevejsforbindelser til og fra Ringsted og Haslev.

Tømrere på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker er der rigtig gode muligheder for at finde den perfekte fagmand til den opgave, som man står med. Der er stor sandsynlighed for, at man får præcis det resultat, som man godt kunne tænke sig, for håndværkerudbyderne på Den Gode Håndværker er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og ydelse.De vælges nemlig ud fra seks kriterier: Opgaven skal udføres godt, til tiden og til den aftalte pris. Derudover skal der ryddes op efterfølgende. Sidst men ikke mindst skal virksomhederne være anbefalede af andre i branchen og være med i en garantiordning. På grund af de seks kriterier kan du være sikker på, at du altid får en tømrer ud, som ved, hvordan man skaber den gode oplevelse.