Tømrer Nakskov

BN Byggeservice logo

BN Byggeservice

Lupinvej 13
4930 Maribo

Tømrermester Madsen A/S logo

Tømrermester Madsen A/S

Næstvedvej 46
4720 Præstø

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Nakskov

Nakskov hører under Lolland Kommune under Region Sjælland. Det er også Lollands største by med ca. 12.600 indbyggere. Byen er placeret i bunden af Nakskov Fjord på vestkysten af øen. Nakskov er især kendt for havregryns-fabrikken OTA og Nakskov sukkerfabrik med der tilhørende museum. Selv efter industrialiseringen er der bevaret en hel del af den gamle arkitektur såsom bindingsværkshuse, købmandsgårde og pakhuse.

Statistik om Nakskov

Nakskov er i dag en moderne handelsby og har flere små og mellestore virksomheder i lokalsamfundet, herunder en lokal bank med godt en del ansatte. Byen har flere forskellige folkeskoler og ungdomsuddannelser, et fodbold stadion og en hel del forskellige museer. Byen har en del at byde på og har en spændende historie og er en del af vores kulturarv.

Kort om tømrer

Tømrere står for et godt gammelt håndværk, der har eksisteret flere tusind år. Alle dage har tømmerens arbejde bestået i at mestre træ og bygge huse. I dag arbejder tømrere både med nybyggeri, men også med restaurering og vedligehold af eksisterede bygninger. I forbindelse med disse opgaver skal der lægges gulve, opsættes lofter, tagspær og lægges tagplader på. Der kan også være en del opgaver i forbindelse med isolering. Og så skal der monteres døre og vinduer og sættes skillevægge op. Der er således en del forskellige opgaver for en tømrer, hvad enten det handler om nybyggeri eller vedligeholdelse af gammelt byggeri.Det kræver en god fysik at være tømrer. Man skal kunne stå tidligt op, have det godt med at stå på en stige og på et tag og så skal man kunne klare at arbejde i svære arbejdsstillinger. Derudover skal man naturligvis også kunne tale med i skurvognen og vide, hvor mester plejer at sidde.

Logistik

Nakskov fungerer som service- og handelscenter for oplandet. Byen ligger ca. 160 km fra København og 55 km fra Nykøbing Falster. Byen ligger tæt på primærrute 9, hvor fra der færgeforbindelser til Langeland. Håndværkere kan derfor relativt let og hurtigt komme til og fra øen.

Tømrer fra Den Gode Håndværker

Hvad end man er en virksomhed eller privat person, der er på udkig godt håndværksarbejde til et givent projekt, ønsker man altid at få den bedst mulige service. Dette gælder naturligvis også når man skal bruge en tømrer. En dygtig tømrer udfører sikkert og fyldestgørende arbejde og kan overholde deadlines og budgetter. Book en tømrer gennem Den Gode Håndværker, så er du sikker på altid at finde den bedste arbejdskræft tættest på dig og dit bygge projekt. Vi har fundet alle de gode, lokale håndværkere ud fra seks kriterier. Vi forventer, at håndværkerne kommer til tiden, leveret godt håndværk og til den aftalte pris. Derudover regner vi også med, at de er anbefalet af andre, med i en garantiordning og at de kan finde ud af det der med at rydde op efter sig selv. Lever de op til vores krav og er der i øvrigt tale om en god og sund virksomhed, kan de komme med på portalen her. Og når de er med på Den gode håndværker, kan du trygt booke dem til din næste opgave.